Undersköterskor/Vårdbiträden för sommarvikariat inom Hemvården

Undersköterskor/Vårdbiträden för sommarvikariat inom Hemvården

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Omsorgsförvaltningens målbild är att se till varje människas behov och skapa förutsättningar för ett friskare och självständigare liv. I hemvården har du möjlighet att göra skillnad varje dag. Det är du och dina kolleger som gör det möjligt för människor att fortsätta bo kvar hemma och känna trygghet. Du kan vara den som ger dagen det lilla extra för de människor du stödjer i ditt arbete. I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är - precis som vår värdegrund - BRA VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter
I hemvården arbetar vi som ett team för att ge de äldre och personer med fysiska och psykiska funktionsvariationer service och omvårdnad. Som undersköterska/vårdbiträde hos oss arbetar du i den enskildes hem och utför beviljade omvårdnadsinsatser och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. En viktig del av arbetsuppgifterna är den sociala dokumentationen. Du får ett omväxlande arbete där du får ta mycket eget ansvar. Vår introduktion kommer att ge dig de kunskaper du behöver för att göra ett bra arbete. Det finns också möjlighet att fortsätta som extraanställd. Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Hos oss kommer du att göra en meningsfull insats i sommar! Vill du veta mer? Hör av dig till oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationer
Du är minst 18 år. Studerar du på omvårdnadsprogrammet, är utbildad undersköterska eller har erfarenhet av omsorgsarbete är det meriterande. Du tycker om att arbeta med människor och kan självständigt hantera olika situationer. Det är viktigt är att du är flexibel, lyhörd och kan möta människor med olika behov på ett respektfullt sätt som skapar trygghet och ger förtroende. Du behöver kunna hantera modern teknik och uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift. Cykelvana är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättningar fortgår med avstämningsdatum 20:e februari. Namnge två referenspersoner och kontaktuppgifter till dessa (till exempel tidigare chef eller lärare).

Övrigt
Du kommer ha din anställning hos Bemanningsenheten och utföra ditt arbete på någon av våra enheter inom hemvården. Bemanningsenheten är en central enhet som i dagsläget ansvarar för rekrytering av timavlönade vikarier. Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget heter "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret". Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en e-tjänst som du hittar på polisens webbplats: http://bit.ly/polisens-blankett. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten. Tänk på att kuvertet ska lämnas oöppnat. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Gunilla Johansson
Telefon 0418-47 00 35
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (50 dagar kvar)