Hoppa till innehåll
Landskrona stad logotyp

Undersköterskor till hemvården

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta inom hemvården i Landskrona stad. I arbetet ingår omvårdnadsinsatser efter biståndshandläggares beslut. Vi utför också hälso- och sjukvårdsinsatser delegerade av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi arbetar i team med ovan nämnda professioner för att se till brukaren som helhet. Serviceinsatser som städ och tvätt ingår inte i undersköterskans arbetsuppgifter. Som undersköterska hos oss arbetar du som fast omsorgskontakt vilket innebär att vara spindeln i nätet. Den fasta omsorgskontaktens roll är att arbeta i nära relation till brukaren och dennes anhörig, i syfte att skapa en trygg och individanpassad omsorg, vilket kräver tillit och förtroende mellan brukaren och den som arbetar som fast omsorgskontakt. I din roll som undersköterska hos oss så bidrar du med din kunskap och ökar kvalitén för brukarna genom ett professionellt och gott bemötande. En viktig del av arbetsuppgifterna är den sociala dokumentationen.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska, erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande. Du tycker om att arbeta med människor och är trygg, flexibel och lyhörd i din yrkesroll som gör att du kan möta brukares olika behov. Du behöver kunna hantera modern teknik och uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är uppmärksam på brukarens behov och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet. Du har förmåga att lösa problem och planera om vid behov. Du har god samarbetsförmåga för att tillsammans med dina kollegor säkerställa att våra brukare får den hjälp de behöver. Färdsättet mellan vårdtagarna sker varierat med både cykel och bil, därför är cykelvana eller B-körkort ett måste. Tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt under ansökningstidens gång, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Rekrytering sker fortlöpande.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Fouzi Idu
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare