Studie- och yrkesvägledare

Studie- och yrkesvägledare

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker en studie- och yrkesvägledare som har ett engagemang för sina elever och vill samarbeta med kollegor. Du arbetar främjande och förebyggande där bla. närvarofrämjande arbete och utbildning är fokus i ditt arbete. Vägledning. motivationssamtal, uppföljning, administrativa uppgifter så som bla. olika val, planering, sammanställning och ett nära samarbete md skolledning ingår naturligtvis också. Som studie- och yrkesvägledare är du en del av vårt elevhälsoteam tillsammans med en studie- och yrkesvägledarkollega, kuratorer samt specialpedagoger, skolsköterskor, skolläkare och skolpsykolog. Vår nuvarande studie- och yrkesvägledare ska vara föräldraledig from maj 2023 tom december 2024

Kvalifikationer
Studie- och yrkesvägledarexamen - Krav 01. Strukturerad (målmedvetenhet) - Krav Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. 07. Relationsskapande (extraversion) - Krav Tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. 11. Lösningsorienterad (problemlösningsförmåga) - Krav Hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Ripa
Telefon 0709470110
Email Mejla Pernilla Ripa
Område Landskrona
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)