Hoppa till innehåll
Landskrona stad logotyp

Specialpedagog Titanskolan, Landskrona stads resursskola

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Titanskolan Titanskolan är Landskrona stads resursskola för elever med autimspektrumtillstånd. Skolan har plats för 25 elever från årskurs 1-9. Nu söker vi specialpedagog. Titanskolan är en liten skola där alla får känna sig trygga, sedda och välkomna. Genom engagerad och kunnig personal skapar vi likvärdiga möjligheter för alla elever att tillgodogöra sig kunskaper utifrån sina egna förutsättningar och behov. Vårt arbete bidrar till att eleverna utvecklar god självkänsla, tillit till sin egen förmåga samt möjlighet att ta ansvar för sitt fortsatta lärande och sin delaktighet i samhället. Här står undervisning och kunskap i fokus. Vi arbetar med att utforma alla delar av lärmiljön, den fysiska, den pedagogiska och den sociala, för att passa våra elevers olika behov. Det kollegiala lärandet är centralt och tillsammans strävar vi efter att ligga i framkant i kompetens kring undervisning och tillgänglig lärmiljö för elever med diagnos inom autismspektrat. Vi strävar ständigt efter att utveckla vår egen kompetens för att kunna ge våra elever den bästa undervisningen.

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med skolledare och kollegor. Du handleder och arbetar tillsammans med övriga professioner på skolan för att utforma lärmiljöer och undervisning som möter varje elevs behov av stöd och stimulans. I samarbete med kollegor ansvarar du för att genomföra och dokumentera kartläggningar, utredningar och åtgärdsprogram. Vi använder oss av PMO.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med specialpedagogutbildning - Krav Vi söker dig som: -i din yrkesroll är initiativtagande, lösningsfokuserad och strukturerad - är väl förtrogen i att arbeta med pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram -har kompetens och erfarenhet kring bemötande och undervisning av elever med autimspektrumtillstånd -drivs av att utveckla verksamheten samt både din egen och dina kollegors kompetens -har en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor På Titanskolan arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sin fulla potential och kunna möta framtidens utmaningar. Du skapar förutsättningar för detta genom att bidra till ett kollegialt lärande i handledning, analysarbete och resultatuppföljning samt genom att såväl leda som delta i kompetenshöjande utvecklingsarbete på skolan. Har du handlingskraft och kompetens och vill vara med och göra skillnad? Välkommen, vi behöver dig! Vi kallar till intervjuer efter avslutad ansökningstid och har avsatt tid för dessa onsdag 27- fredag 29 mars. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Stina Hyltmark
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (15 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare