Hoppa till innehåll
Landskrona stad logotyp

Sjuksköterska till hemsjukvården ordinärt boende i Landskrona Stad

Om arbetsplatsen
Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska är du en del i att upprätthålla patientsäkerhet i Landskrona Stad. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp omvårdnadsansvariga sjuksköterskor där du kommer att få tillgång till stöd och hjälp. Inom Landskrona Stad finns det en HSL-grupp av undersköterskor med utökade delegeringar. De utökade delegeringarna och hantering av HSL-gruppens undersköterskor sker via de omvårdnadsansvariga sjuksköterskorna. Vi är samlokaliserade i ett hus vid Kungsgatan 15 med olika professioner som arbetar med våra patienter, vilket ger nya perspektiv och ökad kvalitet för patienter inskrivna i hemsjukvården.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innefattar traditionella arbetsuppgifter för en omvårdnadsansvarig sjuksköterska inom kommunal primärvård i ordinärt boende. Att stödja och entusiasmera personal, anhöriga och andra vårdgivare ingår som en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär kontakter inom den egna verksamheten och med andra vårdgivare, slutenvård, primärvård och ambulans i regionen. Du kommer att vara i kontakt med medicinteknik och med patienter som har komplexa vårdbehov. Du behöver god datorvana och du behöver kunna hantera modern teknik.

Kvalifikationer
Distriktssköterska, specialistsjuksköterska med inriktning mot äldre alternativt allmänsjuksköterska. B-körkort för manuell växellåda.

Övrigt
Vi söker distriktssköterska, specialistsjuksköterska med inriktning mot äldre alternativt allmänsjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård, palliativ vård, slutenvård och primärvård är meriterande. God vana att dokumentera i journalsystem. I Landskrona Stad lever människor med många olika nationaliteter och vi ser gärna sökande med bred kulturell kompetens.
Mer info
Kontaktperson
Louise Karlströmer
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 maj 2023 (45 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare