Servicemedarbetare

Servicemedarbetare

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Serviceavdelningen ansvarar för att serva stadens verksamheter med olika tjänster inom måltider, lokalvård, tvätt, elev- och måltidstransporter, vaktmästeri, servicetjänster och lagerhantering. Vi fyller en viktig funktion att skapa grundläggande förutsättningar för kärnverksamheterna och en bra upplevelse i attraktiva miljöer för både barn och vuxna. Genom att frigöra tid för kärnverksamheterna inom främst skola och omsorg bidrar vi till en effektiv resursanvändning. På avdelningen arbetar cirka 220 medarbetare och utöver detta handleder vi ett 40-tal deltagare i arbetsmarknadsprojekt. Vårt politiska uppdrag är att arbeta med utvecklad service, vilket innebär att vi framöver förväntas leverera ännu fler tjänster. Och det tycker vi är kul! Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång och vara en del av vårt härliga gäng. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som servicemedarbetare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Det kan innebära bland annat städning på skolor, förskolor, trapphus, korridorer, källare, aktivitetslokaler, övriga öppna ytor samt hemma hos stadens äldre. Du kommer även att ansvara för sophanteringen, renhållning utanför samt fönsterputs. Det kan också förekomma annat angränsande servicearbete. I din roll ingår dessutom underhåll av redskap och maskiner, inventering och beställning av material, samt att samverka med samordnare och arbetsledare för att säkerställa god arbetsmiljö. I dagligstädningen använder du både maskinella och manuella metoder där du själv avgör vilket som passar bäst utifrån nedsmutsningsgraden. Vi arbetar med miljövänliga och ergonomiska städmetoder. Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande. Som servicemedarbetare ser vi gärna att du klarar fler arbetsuppgifter inom ramen för vår serviceleverans. Till exempel kan du även att komma att arbeta inom kök där arbetsuppgifterna bland annat innebär beredning och mottagning av mat, tillagning av måltider och specialkost, servering, egenkontroll, diskning med mera. Utöver detta så förväntas du vara flexibel i ditt arbete och ta ansvar för arbetsuppgifter och arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Du skall ha genomgått gymnasieskola eller annan motsvarande yrkesutbildning som arbetsgivaren anser vara lämplig. Då vi sakta ställer om till en mer digital vardag och arbetar/rapporterar i olika system är det en förutsättning att du kan ta ansvar för att följa våra rutiner kring kommunikation. Du känner dig med andra ord trygg i att använda en dator och/eller smartphone. Du har grundläggande kunskaper i svenska språket och kan t.ex läsa en arbetsbeskrivning, förstå doseringsanvisningar och ta emot muntliga instruktioner. Du behöver också kunna cykla. Det är meriterande om du; - Har något av yrkesbevisen SRY, PRYL eller motsvarande - Har arbetat med yrkesmässig städning, golvvård, fönsterputs och storstädning - Har erfarenhet av arbete i kök - B-körkort I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen är du som person självgående, ansvarstagande, lösningsfokuserad och flexibel. Du levererar avtalade resultat och uppfyller kundförväntningar genom att vara lyhörd och proaktiv. Vi vill att du har god empatisk förmåga och är bra på att skapa goda relationer.

Övrigt
Anställningen är en timanställning och timmarna varierar efter organisationens behov.
Mer info
Kontaktperson Kjell-Mikael Lindvall
Telefon 0418-470043
Email Mejla Kjell-Mikael Lindvall
Område Landskrona
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (3 dagar kvar)