Omvårdnadsansvarig sjuksköterska

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet.Vi vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas.Och det är - precis som vår värdegrund - BRA VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter
Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska är du en del i att upprätthålla patientsäkerhet i Landskrona Stad. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp omvårdnadsansvariga sjuksköterskor där du kommer att få tillgång till stöd och hjälp. Inom Landskrona Stad finns det en HSL-grupp av undersköterskor med utökade delegeringar. De utökade delegeringarna och hantering av HSL-gruppens undersköterskor sker via de omvårdnadsansvariga sjuksköterskorna. Vi är samlokaliserade i ett hus vid Kungsgatan 15 med olika professioner som arbetar med våra patienter, vilket ger nya perspektiv och ökad kvalitet för patienter inskrivna i hemsjukvården. Uppdraget innefattar traditionella arbetsuppgifter för en omvårdnadsansvarig sjuksköterska inom kommunal primärvård i ordinärt boende. Att stödja och entusiasmera personal, anhöriga och andra vårdgivare ingår som en del av dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär kontakter inom den egna verksamheten och med andra vårdgivare, slutenvård, primärvård och ambulans i regionen. Du kommer att vara i kontakt med medicinteknik och med patienter som har komplexa vårdbehov. Du behöver god datorvana och du behöver kunna hantera modern teknik. Vi vill att ditt arbete präglas av ett etiskt förhållningssätt och utförs i enlighet med gällande författningar och riktlinjer. Som person har du ett bra bemötande, arbetar för goda resultat och tar ansvar. Du arbetar metodisk och med ett vetenskapligt förhållningssätt. Du kommer att ingå i en organisation (Primärvård i ordinärt boende, Särskilt boende och LSS) med 44 sjuksköterskor och 19 undersköterskor som är fördelade i olika team.

Kvalifikationer
Vi söker distriktssköterska, specialistsjuksköterska med inriktning mot äldre alternativt allmänsjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom kommunal vård, palliativ vård, slutenvård och primärvård är meriterande. God vana att dokumentera i journalsystem. I Landskrona Stad lever människor med många olika nationaliteter och vi ser gärna sökande med bred kulturell kompetens. B-körkort för manuell växellåda. Urval och intervjuer sker löpande.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Louise Karlströmer
Telefon 0418-470372
Område Landskrona
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)