Hoppa till innehåll
Landskrona stad logotyp

Lärare till årskurs 4-6, MaNO, Eng Asmundtorps skola

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för åk 4-6 i ämnena Ma,NO & Eng. Du kommer jobba tätt tillsammans med en kollega där ni delar på mentorskap för en årskurs. För dig som lärare innebär det att du samplanerar och sambedömer din undervisning med närmsta kollega och arbetslag. Upplägget i din undervisning ska vara tydligt och strukturerat så att eleverna förstår vilka mål du har med lektionerna och undervisningen. Du ska ha goda ämneskunskaper, vilka du ska kunna använda så att eleverna tar till sig undervisningen. Du ingår i ett arbetslag där pedagogisk målmedvetenhet, flexibelt synsätt på arbetet och kreativt samarbete är grundläggande komponenter. Du trivs med positiva och inspirerande arbetskamrater som hjälps åt. För att lyckas bra i ditt arbete behöver du vara mycket intresserad av och engagerad i elevernas utveckling. Det är en förutsättning att du tror på varje individs förmåga och vilja att utvecklas. Du vill skapa intresse och nyfikenhet hos eleverna och tillsammans med dem skapa en positiv lärmiljö där de får utveckla sina förmågor utifrån sina förutsättningar. Du ska ha positiva förväntningar på eleverna och skapa goda relationer med elever och kolleger samt vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Lärarexamen

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Sandra Röiseth
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare