Hoppa till innehåll
Landskrona stad logotyp

Lärare i trä- och metallslöjd

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Undervisa årskurs 3- 6 i slöjd. Du ser samarbete och teamgemenskap som en styrka. Du planerar, genomför och analyserar din undervisning kopplat till elevernas måluppfyllelse och styrdokument. Du bedriver en modern och kreativ undervisning där du hittar strategier för att nå varje elev, och stärka elevens utveckling. Du ser det mångkulturella som en styrka och du är trygg med att arbeta språkutvecklande och kompensatoriskt. Ett visst mentorskap kan ingå i tjänsten. Tjänsten innebär 80% tjänstgöring fördelat på fyra dagar i veckan.

Kvalifikationer
Grundskollärare med behörighet att undervisa i trä och metallslöjd.

Övrigt
Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson
Åsa Sjöberg
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare