Hoppa till innehåll
Landskrona stad logotyp

Lärare fritidshem i F-klass

Ansök nu
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. I lugna och natursköna omgivningar och med utsikt över Öresund och vackra Ven finns Glumslövs skola. Rent geografiskt är Glumslöv en utmärkt by att pendla till med bra möjligheter till kommunikation med buss, tåg, cykel eller bil. Skolan är en F-9 skola med 507 elever. 170 av dessa 507 elever är inskrivna på vårt fantastiska fritidshem, där våra fritidslärare samverkar med skolan för att skapa ett heldagslärande för våra elever. Skolan ingår i skolområdet Härslöv/Glumslöv med gemensam rektor, elevhälsoteam och kompetensutveckling. Vi arbetar nära våra elever och genom att vi tar vara på elevernas drivkraft i lärandet utifrån varje barns lärpotential når vi tillsammans nya och spännande vägar till kunskap och lärande. Våra prioriterade mål för läsåret 2022/2023 är trygghet och studiero, kvalitativ undervisning på vetenskaplig grund och delaktighet och inflytande. Vi är en partnerskola. På Glumslövs skola är vi stolta över att i samarbete med Malmö högskola vara med och utbilda framtidens lärare. Detta innebär att alla som arbetar hos oss är med och bidrar till att få fram nya lärarkollegor. Glumslöv skola: Vi tillsammans -För kunskap, delaktighet och trygghet Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som behörig lärare i fritidshem hos oss kommer du att arbeta i skolans fritidshem och samverka med skolans lärare under skoltid i förskoleklassen. Med utgångspunkt i elevernas intresse och behov samt läroplanen kommer du att utforma en meningsfull fritid, där du stödjer barnen i deras utveckling såväl intellektuellt som socialt. Planera och genomföra aktiviteter i fritidsverksamheten i samma verksamhet tillsammans med kollegor. Vi arbetar med FRIPP, en mall för fritidspedagogisk planering. Planera och genomföra aktiviteter/lektioner i F-klassen såsom exempelvis rörelse, skapande eller pedagogisk lek. Att arbeta på fritids innebär eventuella öppningstider och stängningstider. Delta på fritidsmöten och bidra till verksamhetens utveckling och framåtskridande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog eller legitimerad lärare i fritidshem med legitimation från Skolverket. Du ska ha god kännedom om och erfarenhet av arbetet med fritidshemmets läroplan. Särskild vikt läggs vid personliga egenskaper, som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Att du är positiv och flexibel är en förutsättning då du jobbar med barn och verkar både i skola och fritidshem.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Claus-Jörgen Wrang
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare