Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en HR Partner till vårt team på HR-enheten. Teamet består av en HR-chef, HR Partners, HR Specialister och en arbetsrättsjurist. Tillsammans med våra kollegor på löneenheten utgör vi stadens centrala HR-funktion med fokus på att implementera rutiner och effektiva arbetssätt för att säkerställa ett professionellt och enhetligt stöd till våra chefer i staden. Som HR Partner arbetar du brett med alla HR-relaterade frågor såsom exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö, kompetens- och ledarskapsutveckling, rekrytering, rehabilitering, fackliga förhandlingar med mera. Du stödjer självständigt cheferna i våra verksamheter och tillsammans arbetar ni för att skapa förutsättningar för att utföra verksamheternas uppdrag så effektivt och framgångsrikt som möjligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med HR-frågor i en liknande roll. Du har en högskoleutbildning från PA-programmet, alternativt annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete på förvaltnings- eller verksamhetsnivå. För att trivas hos oss bör du stimuleras av utåtriktat arbete och den bredd i arbetsuppgifterna som det innebär när man arbetar som verksamhetsnära HR Partner. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och strukturerat. Du stimuleras av att arbeta mot uppsatta mål och har en förmåga av att driva dina uppgifter från början till slut. Vidare är du ansvarstagande och prestigelös; hos oss delar vi gärna med oss av såväl framgångar som av misstag. Du har ett flexibelt förhållningssätt och är tydlig i din kommunikation vilket skapar såväl förtroende som goda samarbeten med andra. Du har god datorvana vilket gör att du enkelt sätter dig in i de system vi använder och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt eftersom vi genomför intervjuer löpande. Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson
Erika Gustavsson
Telefon
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare