Hoppa till innehåll
Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Individ- och familjeförvaltningen arbetar med socialt arbete riktat till barn, unga, vuxna och familjer inom socialtjänstens olika områden. Vi satsar på hög kvalitet i verksamheten och strävar efter att kunna erbjuda varierade insatser utifrån den enskildes behov. Målet är alltid detsamma; att människor ska kunna leva sina liv av egen kraft. Vi har en målgruppsinriktad organisation bestående av tre stora verksamhetsområden; barn- och unga, vuxna respektive gemensamma resurser. Utöver detta finns ett centralt förvaltningskontor bestående av en avdelning där vi bland annat samlat våra olika specialistfunktioner, nämndadministration och ekonomi. Som organisation befinner vi oss i ett spännande digitaliseringsskede! Socialtjänsten behöver utveckla sina arbetssätt för att nå ut till invånare på fler arenor och genom nya format. Om du har tankar och idéer kring hur vi som organisation kan använda oss och dra nytta av digitalisering i våra uppdrag ser vi detta som en intressant merit. VÄLKOMMEN TILL OSS!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av: Utreda rätten till ekonomiskt bistånd grundläggande dokumentation ekonomiska beräkningar administrativa arbetsuppgifter myndighetsutövning klientkontakt

Kvalifikationer
Socionomexamen eller vad som arbetsgivaren bedömer som likvärdig högskoleutbildning. Kunskap inom lagstiftningarna; SOL, FL God förmåga att utrycka sig i tal och skrift Vara intresserad av siffror och ekonomi. Gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fältet för ekonomiskt bistånd. Vi använder oss av journalsystemet Lifecare. Vi söker en ekonomisekreterare och arbetar med löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör kunna vara drivande, se och ta fasta på resurser istället för att se begränsningar samt se utveckling som en naturlig del av arbetet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Läs mer om oss på: landskrona.se/Jobba hos oss I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Nilsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare