Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Nu söker vi en ekonom till Teknik- och fritidsförvaltningen! Vi erbjuder kompetenta kollegor och en härlig gemenskap i kombination med ett spännande och utvecklande uppdrag! Du söker dig till teknik- och fritidsförvaltningen, som består av tre avdelningar: Tekniska avdelningen, serviceavdelningen och stab- och utvecklingsavdelningen, där ekonomi- och administration är en av tre enheter på den sistnämnda avdelningen. Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
På enheten för ekonomi- och administration ingår ekonomi, bostadsanpassningshandläggning och nämndadministration. Här blir du en av två ekonomer som jobbar tätt tillsammans med förvaltningens olika verksamheter och säkerställer en ekonomi i god balans. Arbetsuppgifter: Planera och genomföra delar av budget- och bokslutprocessen. Kvalitetssäkra, sammanställa och analysera förvaltningens ekonomiska ställning. Svara på frågor och stötta verksamheter inom ekonomiområdet. Ta fram ekonomiska underlag, analysera data och delta i framtagandet av annan efterfrågade ekonomisk information internt eller externt. För att ge dig en bättre inblick i förvaltningens ansvarsområden följer ett utdrag ur förvaltningens nämndplan. Genom förvaltning och service av stadens infrastruktur, idrottsanläggningar och kommunala arbetsplatser skapar vi trygghet, tillgänglighet och säkerhet för invånare och besökare att kunna uppleva stadens attraktiva miljöer. Vi skapar måltidsupplevelser för barn och äldre, välbefinnande i gröna miljöer och möjlighet till rörelse och idrott. Tillsammans med övriga nämnder och förvaltningar i staden utvecklar vi nya tjänster och produkter för en bättre, smartare och effektivare välfärd. Vi ger individer som är i behov av stöd, möjlighet att hitta sin egen kraft i vårt tvätteri och andra arbetsmarknadsplatser. Vi ansvarar också för allmän platsmark, bostadsanpassning, lantmäterimyndigheten, kommunal infrastruktur samt vatten och avlopp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete. Du behärskar Officepaketet och har mycket goda kunskaper i Excel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och stresstålig för att kunna prioritera under arbetstoppar med deadlines. Din kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta samt att ge god service är av stor vikt. Du har en god analytisk förmåga, ett proaktivt synsätt och lätt för att identifiera och lösa uppgifter som uppkommer. Du bör ha en förmåga att kunna förklara ekonomi för personer som inte har de kunskaperna, därför behöver du kunna kommunicera bra på svenska i tal och skrift. Meriterande för tjänsten: * Erfarenheter av redovisning från offentlig verksamhet * Erfarenhet av följande system: ERP/UBW/Agresso, Stratsys, QlikSense/QlikView.

Övrigt
Vi genomför löpande intervjuer under ansökningsperioden så vänta inte med att lämna din ansökan till sista dagen. Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson
Mattias Ipsonius
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare