Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Truckförare till kund i Landskrona

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund inom livsmedelsbranschen söker vi nu en truckförare. Då produktionen sker dygnet runt förekommer varierade arbetstider, Truckkort samt B-körkort och tillgång till bil är därför ett måste.

Vår kund är ett familjeägt företag inom livsmedelsbranschen som vill utveckla en ny och hållbar matkultur som gynnar både människor och planeten. Företaget tillverkar bland annat kaffe, drycker, kryddor och snacks samt andra växtbaserade alternativ. Kunden har över 2300 anställda i 13 olika länder som alla samlas kring syftet "Ett liv fullt av smak".
DINA KVALIFIKATIONER
    • Körkort B samt tillgång till bil
    • Möjlighet att jobba 3-skift
    • Truckkort A+B (krav)
    • Körvana av ledstaplare (meriterande)
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en flexibel lagspelare. Du är ansvarsfull och strukturerad med en vilja att utvecklas. Du har en god känsla för detaljer då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment. Det meriterande om du har jobbat med hantering av livsmedel tidigare, men det är inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
OM OSS

Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare