Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Erfarna hjullastarförare, välkomna till givande extrajobb i Landskrona!

Publiceringsdatum
19 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Micro Nordström
Telefon
Ansök nu
VÅRT SPÄNNANDE ERBJUDANDE

Vi på Job&Talent letar just nu efter engagerade stjärnor för en mängd olika uppdrag med olika varaktighet och spännande utmaningar. Det fantastiska med att vara en del av vårt team är att du kan balansera detta uppdrag med en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Tidigare erfarenhet är ett stort plus, så om du har arbetat inom liknande områden ser vi det som extra meriterande. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att ansöka!

Ditt nya uppdrag

I rollen som hjullastarförare får du chansen att optimera godsflödet på arbetsplatsen. Denna befattning erbjuder strukturerade arbetsdagar i ett högt tempo. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera lagerhantering, stapling på höjd och lastning av storsäckar på 750 kg styck. Du kommer hantera fyra sådana på en gång med en L90 hjullastare. De flesta av dessa uppgifter utförs från hjullastarhytten och kräver en erfaren förare.

Dina kvalifikationer

Vi uppmuntrar särskilt dig med en stark bakgrund som hjullastarförare att ansöka. Då denna tjänst är extra, vid behov, så krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Om du tidigare har arbetat inom godsmottagning med hjullastare, packning och avsändning är detta meriterande. Du måste inneha ett förarbevis för hjullastare och ha rättigheter för hantering av gods.

Idealprofil

För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du:
  • Har en vilja att utvecklas och representera Job&Talent på ett föredömligt sätt.
  • Är ansvarsfull och uppmärksam på detaljer.
  • Erbjuder hög service och är noggrann, särskilt då arbetet innehåller flera ibland komplicerade moment.
  • Är självständig i din arbetsroll och kan hantera kontakter med olika personer dagligen, vilket kräver social kompetens
OM JOB&TALENT

Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler jobb från samma arbetsgivare