Hoppa till innehåll
Flyttgruppen i Skåne AB logotyp

Vi söker säljare/administratör tilll MB Flytt & Städ - En bred och spännande arbetsroll!

Är du en driven och erfaren säljare/administratör som älskar utmaningar? Vill du vara en del av ett dynamiskt och engagerat team? Då har vi på MB Flytt den perfekta möjligheten för dig!

Vi söker nu en målinriktad säljare/administratör med erfarenhet från flyttbranschen. Vi på MB Flytt har varit en etablerad aktör i branschen i Stockholm & Skåne under flera år och söker nu en ny stjärna som kan hjälpa oss fortsätta vår framgångsresa.

Arbetsrollen hos oss är bred och omväxlande, vilket innebär att du får möjlighet att utvecklas inom flera områden. Som säljare/administratör kommer du att vara en viktig del av vårt team och bidra till att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga servicen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

Sälj: Du kommer att vara ansvarig för att skapa och bibehålla goda relationer med befintliga och potentiella kunder. Din förmåga att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar kommer att vara avgörande för din framgång.

Administrativt stöd: Du kommer också att hantera olika administrativa uppgifter såsom att hantera offerter, ta emot telefonsamtal, och koordinera våra team av duktiga flytttekniker.

För att trivas och lyckas i denna roll behöver du ha tidigare erfarenhet inom flyttbranschen och vara bekant med dess specifika utmaningar. Vi söker dig som har ett öga för detaljer, är strukturerad och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt.

Vi tror på att belöna våra medarbetare för deras insatser och kommer att erbjuda en konkurrenskraftig lön som vi kommer överens om vid intervjun. Arbetsmiljön hos oss är stimulerande och vi uppmuntrar till personlig och professionell utveckling.

Arbetstiderna är varierande för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt, och vårt kontor är centralt beläget i Stockholm.

Om du vill vara en del av ett framgångsrikt team, utvecklas inom ett spännande område och samtidigt ha kul på jobbet, så är detta chansen du har väntat på!

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din erfarenhet inom flyttbranschen och varför du tror att du skulle passa perfekt för denna roll. Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mer info
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett företag som jobbar inom Flytt, Transport och Städ i Stockholm och Skåne. Vi heter Flyttgruppen och har 2 arbetsnamn som är Hulk Flytt och MB Flytt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare