Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Project Manager - Faiveley Transport Nordic AB

Ansök nu
Om Faiveley Nordic Transport

Faiveley Nordic Transport ingår sedan 2017 i Wabtec Corporation som är en ledande global leverantör av utrustning, system, digitala lösningar och mervärdestjänster för frakt- och transittåg. Genom att dra nytta av nästan fyra århundraden av kollektiv erfarenhet inom Wabtec, GE Transportation och Faiveley Transport har företaget oöverträffad digital expertis, teknisk innovation och tillverkning och tjänster i världsklass, vilket möjliggör digitaliserade transit- och järnvägar med ekosystem. Wabtec fokuserar på prestanda som driver processen framåt och skapar transportlösningar som förflyttar och förbättrar världen. Wabtec har cirka 27 000 anställda i anläggningar över hela världen. Besök företagets nya webbplats på: http://www.WabtecCorp.com.

Om tjänsten

Som Project Manager kommer du få möjlighet att vara med och driva Faiveleys nytillverkning- och serviceprojekt gentemot kund. Produkterna som Faiveley tillhandahåller är bromsar och bromssystem för frakt- och transittåg. Du kommer ha en nyckelfunktion genom att leda tvärfunktionella projektgrupper för att leverera kvalitet enligt utsatt tidsplan. I projekten är det också stort fokus på budgetuppfyllelse, affärsnytta och kundnöjdhet. Det är ditt ansvar att projekt startas, genomförs och avslutas enligt Faiveleys projektledningsprocess. Du kommer att arbeta med internationella kontakter över hela världen och ha ett nära samarbete med många funktioner inom organisationen, inklusive systerbolag, marknadsföring, fältservice och leverantörer.

Mer specifikt innebär detta att du kommer arbeta med
  • Driva kommersiella projekt från start till mål enligt Faiveleys projektledningsprocess
  • Aktiv kommunikation med interna och externa intressenter för att maximera projektets framgång
  • Ansvar för projekts budget, tidplan, resursfördelning och kundkommunikation
  • Uppdragsleda interna funktioner som konstruktion, produktion, sälj och marknad i projektets olika faser
  • Tillhandahålla specifikationer och ekonomiska rapporter till interna funktioner samt hantera ätor med kunder och samarbetspartners.
Om dig

För den här tjänsten behöver du ha god kännedom och kunskaper av projektledning inom producerande industri samt ett stort tekniskt intresse. Du behöver ha en god affärsförståelse, vana av att arbeta med kundorienterade projekt och en vilja att göra ekonomiskt goda affärer samtidigt som du inte ”tummar” på kvalitén. Du är också van vid många kontaktytor och besitter god kommunikativ förmåga.

Utöver detta efterfrågas:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område som ingenjör, inom business & administration eller ekonomi
  • God erfarenhet av projektledning inom tillverkande industri
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B
För att vara framgångsrik i rollen har du ett stort personligt driv och vilja att nå uppsatta mål. Du har förmåga att kombinera strategi och långsiktighet med akut problemlösning i ditt arbete samt besitter god analytisk förmåga. Samarbete på cross-funktionell nivå är något du är van vid och därigenom har förmågan att kunna moderera, samla folk och driva arbetet framåt på ett framgångsrikt sätt med rätt personer. Du arbetar dessutom systematiskt för att nå framgång, har en ödmjuk inställning till ditt arbete och en hög grad av serviceförmåga.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Landskrona

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Project Manager, Projektledare, projektledning, Project Management, industri, industriteknik, Maskiningenjör, industriell ekonomi, Landskrona, Lund, Helsingborg,
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare