Hoppa till innehåll

Arbetsledare Dagab transport Landskrona

Arbetsbeskrivning:

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Arbetsledare på transport i Landskrona säkerställer du att matvaror kommer ut i tid och med bra kvalitet till våra butiker runt om i landet. Dina dagliga arbetsuppgifter består av att leda och fördela arbetet tillsammans med dina kollegor och du kommer ansvara för en arbetsgrupp på ca 15 chaufförer. I rollens övergripande ansvarsområden innefattas såväl personal- och arbetsmiljöansvar som ansvar för kvalitet och att den dagliga driften flyter på optimalt. Arbetsuppgifterna i det dagliga arbetet varierar mycket från en dag till en annan, och du kan förvänta dig en vardag som innehåller allt från bemanningsplanering, löpande uppföljning av personal och personalärenden till avdelningsmöten, facklig samverkan och systematiskt arbetsmiljöarbete. Avdelningens nyckeltal är främst kopplade till transportuppföljning och kvalitet, och i rollen som Arbetsledare är det viktigt att löpande utveckla både dina medarbetare och arbetssätt för att alltid bli bättre, både som individ och organisation.

Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som naturligt sprider en positiv energi och som har ett genuint intresse för att bygga relationer med människorna i din omgivning. I rollen som Arbetsledare är det viktigt att kunna arbeta tillsammans med många olika personer och för dig handlar ett gott samarbete om att kunna kompromissa, ge och ta hjälp, och att vara orädd för att både förmedla och ta emot feedback. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna, så att butikshyllorna aldrig står tomma, är det viktigt att du är flexibel i din roll och snabbt kan anpassa dig till förändrade förutsättningar. Det är inte ovanligt att du behöver hantera svåra samtal, något som ställer krav på att vara modig, ta tag i problem och våga fatta obekväma beslut. Som person uppskattar du att äga ditt ansvar vilket ofta resulterar i att du självständigt driver dina frågor framåt, aktivt letar efter förbättringsåtgärder och jobbar hårt för att nå de mål du satt upp för dig själv och andra.

Erfarenhet och kunskaper
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av lager, transport och logistik i en jämförbar verksamhet
 • Erfarenhet av ansvarsuppdrag i någon form
 • Erfarenhet av ledarskap och personalansvar
 • Erfarenhet inom arbetsrätt, arbetsmiljöarbete, facklig samverkan mm. är meriterande.
 • Erfarenhet av SAP är meriterande
 • Du arbetar obehindrat i Office-paketet
 • Erfarenhet av SAP är meriterande
 • Körkort för lastbil (CE) är meriterande
Det här erbjuder vi
Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Då vi är verksamma i en stabil bransch som är mindre känslig för konjunkturer innebär det trygga anställningsvillkor. Samtidigt är det viktigt för oss med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen.

Vi har riktigt bra förmåner och erbjuder bland annat:
 • Rabatt hos våra kedjor och butiker
 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag
 • Subventionerade lunchkuponger
 • Utbildning och utveckling via vår interna akademi
Omfattning: Tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning på 6 månader.

Tillträde: Enlig överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid

Lön: Individuell fast månadslön. Övriga tillägg enligt kollektivavtal

Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Profilbeskrivning:

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Andor Döme, andor.dome@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-11-30. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer.

Vi gör även bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer: Så går det till när du söker jobb inom Axfood

Observera att vi inte under denna process kommer be dig logga in med ditt Bank-id, uppge något lösenord eller scanna någon QR-kod. Vid frågor kontakta Medarbetarsupporten på jobb@axfood.se.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 67 miljarder kronor (2022) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Dagab är en del av Axfood, vårt gemensamma uppdrag hittar du om du klickar här.
Dagab Inköp & Logistik AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Hässleholm
Transport & Logistik
Företagslogga
Landskrona
Transport & Logistik
Företagslogga
Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga