Inköpare till BorgWarner i Landskrona

Inköpare till BorgWarner i Landskrona

Inköpare till BorgWarner i Landskrona

Med breda kontakter internt och externt har du i rollen som Inköpare ansvar för materialförsörjningen tillsammans med dina kollegor på avdelningen Operations på Utvecklingssiten i Landskrona. Vill du vara en del i arbetet med att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera drivline- och framdriftssystem för hybrid-, el- och förbränningsfordon från idé till färdig produkt. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi främjar och vårdar en mångfaldig och inkluderande miljö, hedrar integritet, strävar efter excellens, åtar oss att ta ansvar för våra samhällen och miljön och bygger på kraften i samarbete. Våra anställda är stolta över sitt arbete och sätten på vilka de bidrar till vår framgång för att leverera vår vision om en ren, energieffektiv värld.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Inköpare på BorgWarner så arbetar du med att:
 • Utveckla långsiktigt samarbete med leverantörer
 • Kontinuerligt arbeta med leverantörsuppföljning och integrering av nya leverantörer
 • Upprätta leveransavtal, volymförhandlingar och avropsprocesser
 • Offertförfrågningar och orderläggning
 • Vara primär kontaktperson för leverantörer och facilitera leverantörsmöten
 • Materialadministration i relevanta system
Värt att veta

Du är placerad vid BorgWarners kontor i Landskrona och ingår i ett team på 15 medarbetare.
Företaget tillåter arbete hemifrån enligt överenskommelse med ansvarig chef.

Våra förväntningar
 • Vi söker dig som har erfarenhet från operativt eller strategiskt inköp gärna med teknisk inriktning.
 • Du är van att jobba i projektform och trivs med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar.
 • Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, logistik eller närliggande områden.
 • Du har god systemvana och vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
 • Det är viktigt att du är duktig på kommunikation och är en god relationsbyggare.
 • Som person är du lösningsorienterad, analytisk och duktig på att jobba med flera processer parallellt. Du gillar att ständigt stå inför nya utmaningar och att jobba med förbättring av våra arbetssätt.
 • Du är öppen, kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt.
 • För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och driv samt ett strukturerat arbetssätt.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Email Mejla Lovisa Wang-Larsen
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/