Account manager med miljöintresse till Biofuel Express.

Account manager med miljöintresse till Biofuel Express.

Vill du vara med på omställningsresan från fossila till gröna bränslen och arbeta inom en spännande framtida bransch? Biofuel Express söker nu en kandidat som Sustainability Account Manager med fokus på hållbarhet och kundbemötande.

Om rollen

Som Sustainability Account Manager på Biofuel Express arbetar du i ett dynamiskt tillväxtföretag som brinner för den gröna omställningen. I denna roll kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att utveckla Biofuel Express gröna drivmedel produkter inom våra nyckelkunders verksamheter. Du kommer att arbeta med upprätthållande försäljning mot stora kunder i Sverige. Genom att utveckla ett ömsesidigt partnerskap med våra nyckelkunder stärker du Biofuel Express position på marknaden.

Som Sustainability Account Manager hos oss kommer du att:
  • Supportera i strategisk affärsutveckling och KAM-arbete med nyckelkunder
  • Vara involverad i arbetet med Science Based Targets och identifiera nya affärsmöjligheter
  • Utföra behovsanalyser utifrån kundernas hållbarhetspolicies och miljöambitioner
  • Assistera med marknadsanalyser och delta i kundbesök, mässor etc.
Genom kontinuerlig kontakt med kunden på olika organisationsnivåer säkerställer du kundens och företagets succé. Hos oss på Biofuel Express är kundnöjdheten det viktigaste och du erbjuder alltid ett professionellt och förstklassigt bemötande av våra kunder. Du rapporterar direkt till vår Strategic Relations Manager på Biofuel Express som kommer stötta dig i ditt arbete. Du får även möjlighet till support och att växa in i rollen.


Din bakgrund
Vi tror att du har en högskoleutbildning i ekonomi, business administration, hållbarhetsledning eller motsvarande och är i början av din karriär. Du har goda kunskaper i MS Office, framför allt i Excel och PowerPoint. Vi kommer att utbilda dig inom fossilfria energiprodukter vilket är den huvudsakliga kunskapen i din roll, därmed är det viktigt att du är snabblärd. Vi ser det även som ett plus om du har erfarenhet av teknisk och/eller ekonomisk rådgivning till B2B-kunder. Du ska vara duktig på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper
På Biofuel Express har vi ett prestigelöst klimat och vi är duktiga lagspelare som gärna hjälper våra kollegor vid behov. Du är driven, serviceinriktad, trivs i en dynamisk miljö, brinner för miljön och tycker det är intressant att bidra till utvecklingen av ett snabbväxande grönt företag! Du har gärna affärsförståelse och är serviceminded. Vi ser även att du är noggrann då ditt arbete kommer innebära att jobba med små marginaler i ekonomiska beräkningar.

Om Biofuel Express
Biofuel Express är ett snabbt växande företag inom distribution av förnybart bränsle för kollektivtrafik och tung transport i Skandinavien. Vår vision är att bidra till en grönare transportsektor och vara den största specialisten inom distribution av förnybara bränslen. Biofuel Express kombinerar kunskaper om motorer, biobränslen och lagstiftning för målinriktad försäljning av biodrivmedel med låga utsläpp till förmån för våra kunder och för miljön. Förhållandet med kunderna är företagets huvudfokus. Biofuel Express har de kunskaper och verktyg som krävs för att säkra övergången från fossila till icke fossila bränslen, för att minimera den negativa påverkan på miljön. Koncernen är i ständig tillväxt med en solid kundkrets som utgångspunkt.

Läs mer om oss på www.biofuel-express.com

Vi söker en kollega till vår verksamhet i Sverige. Som Sustainability Account Manager hos oss bidrar du till Biofuel Express viktigaste målsättning - nöjda kunder och en hållbar framtid!

Vi erbjuder
Vi är ett växande grönt företag inom en spännande och viktig bransch. Biofuel Express erbjuder en möjlighet att få vara med på vår hisnande tillväxtresa mot en fossilfri framtid, i en organisation där hållbarhet och kunden står i centrum.

Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar. Vi har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Vi erbjuder fast lön, tjänstepension och förmånspaket. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Landskrona. Arbetstiden är vanliga kontorstider och vi erbjuder flexibla arbetstider.

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka tjänsten via e-post LN@biofuel-express.com

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.biofuel-express.com
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (9 dagar kvar)