Terminalarbetare med skjutstativvana till kund i Landskrona

Terminalarbetare med skjutstativvana till kund i LandskronaOm tjänsten


För kunds räkning i Landskrona söker vi nu erfarna terminalarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av lossning, lastning, orderplock och hantera inleveranser, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager och terminal.

Om dig som söker
Du har jobbat som truckförare på lager eller terminal tidigare, och du har erfarenhet av skjutstativtruck, B3. Eftersom du är vårt ansikte utåt hos vår kund är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang, samt du är flexibel. Både dagtid och skiftarbete förekommer, och tjänsten ställer ett visst krav på flexibilitet med arbetstiderna.

Arbetet kräver att du har erfarenhet av skjutstativtruck, men du kommer jobba med andra truckar också.

Krav
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av plocktruck, motviktstruck och skjutstativtruck
  • Körkort B
  • Inte rädd för fysiskt arbete
  • Kunna jobba skift
Övriga villkor

Arbetstider: Dagtid och skiftarbete

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Start: Omgående

Tjänstgöringsområde: Landskrona

Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Om oss på Tranpenad
Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2 000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.