Truckförare med skjutstativvana sökes till kund i Landskrona

Truckförare med skjutstativvana sökes till kund i Landskrona

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

För kunds räkning i Landskrona söker vi nu erfarna truckförare. Som truckförare hos vår kund är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, orderplock, inleveranser/utleveranser, infackning, packning, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager och terminal.

Arbetsuppgifter:
  • Truckkörning
  • Orderplock
  • Terminalarbete
  • Packning
  • Lagerhantering
Om dig som söker

Du har jobbat som truckförare på lager eller terminal tidigare, och du har erfarenhet av skjutstativ-truck, B3. Eftersom du är vårt ansikte utåt hos vår kund är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Både dagtid och skiftarbete förekommer, och tjänsten ställer ett visst krav på flexibilitet med arbetstiderna.

Arbetet kräver att du har erfarenhet av skjutstativ-truck, men du kommer jobba med andra truckar också.

Krav:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av plocktruck, motviktstruck och skjutstativtruck
  • Körkort B
  • Inte rädd för fysiskt arbete
  • Kunna jobba skift
ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid och skiftarbete

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Start: Enligt överenskommelse

Tjänstgöringsområde: Landskrona

Vad vi kan erbjuda dig

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bemanningsföretaget Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa.

Vår verksamhet började i liten skala och har växt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 800 konsulter och etablering i flera städer.

Genom att hitta kompetenta och arbetsvilliga konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar - blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om.

VI arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss - är du en av dem?