Kundservicemedarbetare till Landskrona

Kundservicemedarbetare till Landskrona

Nu söker vi dig som vill arbeta med kundsupport hos ett välkänt bolag med stark tillväxt i Landskrona!

Har du en utpräglad känsla för service och känner dig bekväm med telefonen som främsta arbetsredskap? Letar du dessutom efter en chans att få in en fot på ett välkänt bolag där det erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Ja, då är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här ges du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom kundsupport och administration där du blir den trygga kontakten gentemot företagets kunder. Rollen är förlagd hos en av Sveriges största serviceorganisationer i stark tillväxt.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som medarbetare på Customer Support kommer du att dagligen ha kontakt med kunder över telefon och mail inom Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Hantering, administration och uppföljning av order som kommer från säljavdelningen
  • Hantering och administration av kunddata, kundinformation och register vilket innebär att du bland annat får lägga in avtal och registrera förändringar av avtal i vårt affärssystem
  • Service och support till våra kunder över mail och telefon
  • Kontakt med serviceledare och innesäljfunktion i företaget
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer vara en del av ett team på 20 personer som tillsammans ansvarar för kundsupport, kundservice, serviceledning och avtalsadministration inom Sverige. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta 1/12 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns fortsatta möjligheter i kundorganisationen. I din roll inom kundsupport rapporterar du till service manager. Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har är serviceorienterad och har en förmåga att hantera en tidvis hög arbetsbelastning samtidigt som du håller en hög nivå av kvalitet, både i service och i administration. Du arbetar självständigt för att driva dina ärenden framåt och du är van vid många kontaktytor både externt och internt. För att trivas i rollen krävs att du känner dig bekväm med att använda telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av arbete med någon form av ERP- och affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 21 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.