Embedded-utvecklare till globalt bolag!

Embedded-utvecklare till globalt bolag!

Är du en stjärna inom mjukvaruutveckling och önskar arbeta i en innovativ teknisk miljö?

Vår kund behöver stärka sitt utvecklingsteam ytterligare och söker dig som trivs i en miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar. Vill du arbeta med embedded-utveckling och c-programmering, med innovativa tekniska lösningar för fordonsindustrin? Här har vi utmaningen för dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över och har del i en vision att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer som utvecklare att arbeta med mjukvaran som kontrollerar och styr elektroniken i vårt elektrohydrauliska system. Arbetet i projekten sker iterativt enligt vår utvecklingsprocess där arbete med krav, design och mjukvarutest också ingår. Förutom mjukvaruutvecklare består projekten av ett tvärfunktionellt team med ingenjörer inom mekanik, elektronik och test.

Rollen innebär också

Vår kund har sitt kontor i Landskrona. Uppdraget är på heltid med start omgående.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsexamen och med erfarenhet av arbete inom Embedded-utveckling. Erfarenhet av fordonsbranschen är meriterande. Då du kommer jobba mest med C-programmering krävs det att du har goda kunskaper av detta. Du måste kunna uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på engelska.

Du trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Det krävs att du trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbeta tvärfunktionellt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och integritet samt ett strukturerat arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Anna Messa
Telefon 0721-646971
Område Landskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/