Underhållstekniker till Swep International AB i Landskrona

Underhållstekniker till Swep International AB i Landskrona

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av vad som började med två svenska entreprenörer i ett garage för över 30 år sedan och nu är ett internationellt företag med 900 anställda. Grundarna var pionjärer som tog risken att satsa på en teknik de trodde på och de lade ner hela sin själ i sitt kreativa arbete med den. Samma anda lever vidare i dagens SWEP.

SWEP ingår i den globala koncernen Dover Corporation.

Mer om Swep hittar du på https://www.swep.se

Swep International AB har ett händelserikt år bakom sig och behöver nu stärka upp sitt team med en lösningsorienterad och flexibel person till rollen som Underhållstekniker. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Som Underhållstekniker kommer du att få arbeta med reparationer och service på våra maskiner. I första hand med testutrustning, vilket innebär vakuumteknik, läcksökning och provtryckning. Även jobb med automation/robotteknik och bultsvetsning kan förekomma.

Du kommer också att få arbeta med felsökning av maskinerna, svetsarbeten och maskinbearbetning med svarv/fräs. Det kommer också att finnas vissa administrativa delar i arbetet till exempel dokumentering av åtgärder i vårt underhållsystem. Maskinparken är bred och det finns många olika områden att jobba inom.

Vi jobbar med TPM, Total Productive Maintenance, på SWEP vilket innebär att en del av rollen kommer att fokusera på förebyggande underhåll.

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din kompetens

Vi välkomnar framför allt dig som har en utbildning inom drift/reparation/underhåll att söka tjänsten. Som person är du ödmjuk och nyfiken och samtidigt har du ett kreativt sinne för innovativa idéer och lösningar.

Vi söker dig som är genuint intresserad av rollen och gärna vill utvecklas vidare inom drift, kontroll och service. Du kanske precis är klar med din utbildning och på väg in i yrket eller så har du hållit på några år men söker kanske ny arbetsgivare och nya utmaningar. Intresse av att arbete med maskiner och maskinreparationer blir en viktig drivkraft. Det är meriterande om du erfarenhet av svetsning och maskinbearbetning.

Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav.

Jobbet är på dagtid. Vid behov kan du behöva täcka upp i 3-skiftet (t. ex vid semestrar).

Information

I denna rekrytering samarbetar SWEP med Lernia Bemanning. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Ahlqvist, Maintenance manager SWEP, tel: 0418-400 698.

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Peter Sandqvist, Lernia, 072-2541125.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Vi kan komma att använda oss av personlighetstester i urvalsprocessen. En länk till testet e-postas då ut.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.