Ekonomi och Marknadsassistent

Ekonomi och Marknadsassistent

Vill du vara med på en resa i ett litet företag med kraftig utveckling där du själv kan utvecklas genom stort eget engagemang då är du kanske rätt person att läsa vidare.

Är du initiativtagande och trivs i ett
prestigelöst klimat? Lockas du av en varierad roll där den ena dagen inte är den andra lik? Trivs du när det är högt tempo?

Vi söker just nu en marknadsinriktad
person med admi och ekonomibakgrund för en assistentroll direkt under ägaren. Du kommer vara med på vår resa, som startade för ett år sedan, och som pekar rakt upp, med placering på vårt kontor i Landskrona. Din roll blir i ett nära samarbete med en av ägarna tillika dess Vd. Även den andra ägarparten är delvis aktiv inom olika projekt. Företagsledarna har lång erfarenhet från handel både såsom detaljister och leverantör.

Du kommer utöver samarbetet med ägarna ha ett mycket nära samarbete med våra samarbetspartners på de företag vars tjänster vi köper såsom Produktion, Packning, Försäljning och Logistik.

Den tjänst som nu utlyses kommer ha en central funktion för att öka kontrollen av dessa samarbete samt även i stor grad ha en påverkan på företagets utveckling.

Arbetsuppgifter

·
Utveckla kontroll
och beställningssystem

·
Faktura kontroll

·
Priskontroll/kalkyler

·
Visma –
fakturering, påminnelsehantering m.m.

·
Kontroll mot
Logistikcentral, packtjänst m.m. – varor in o ut

·
Orderplanering
nya varor

·
Uppföljning
säljarnas besök o order

·
Statistik
sammanställning

·
Registrering av nya kunder

·
Andra förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

·
Allmänna admi- och ekonomiuppgiter

Din bakgrund
  • Erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
  • Vana av att arbeta i ekonomisystem
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift är en merit
Till den här tjänsten söker vi dig som har vana av att arbeta som ekonomiassistent och god förståelse för ekonomiska flöden. Du måste vara utåtriktad och ha passion för försäljning då detta är basen i vår verksamhet då du ofta kommer du i kontakt med våra kunder.
Du ska vara självständig och kunna driva dina arbetsuppgifter framåt samtidigt som du är ansvarstagande och har förmåga att ta initiativ. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och strävar efter effektivitet utan att tumma på kvalitén. Vidare är du driven och flexibel samt trivs i en föränderligmiljö.
Mer info
Kontaktperson Lars Persson
Telefon 0733775720
Email Mejla Lars Persson
Område Landskrona
Yrkesroll Ekonomi, Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karamellkompaniet.se
Sista ansökningsdag 15 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Karamellkompaniet startades 2018 av 2 personer med stor erfarenhet av handel inom Dagligvaror. Vårt ena koncept är att i egna ställ som vi tillhandahåller till Dagligvarubutiker (huvudsak Ica och Hemköp) sälja egenpackat Svenskt kvalitetgodis under namnet Svenska Klassiker. Vi finns idag snart i 200 svenska butiker och planen för 2019 är 400 kunder. Vi har utöver detta andra produkter som är planerade att introduceras under 2019, både egna och agenturer.