Underhållstekniker sökes till Santa Maria i Landskrona!

Underhållstekniker sökes till Santa Maria i Landskrona!

Har du ett tekniskt intresse och söker nya utmaningar? Har du tidigare arbetat med underhåll av maskiner? Med rätt utbildning och/eller erfarenhet samt ett starkt kvalitetsfokus kan du vara helt rätt person!

Information om uppdraget:

Som underhållstekniker är dina främsta arbetsuppgifter att sträva efter en effektiv och välfungerande produktion. Dina arbetsuppgifter är avhjälpande såväl som förebyggande underhåll av maskinerna. Vidare kommer du att hantera automatiserade processer inom säkerhetssystem samt arbeta tätt ihop med produktionen och vara aktiv inom både utveckling och problemlösning.

Ditt arbete är operativt "hands on". Du arbetar på en hög kvalitativ nivå samt med att öka effektiviteten i produktionen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

StudentConsulting är ansvariga för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli direkt anställd av kund.

Detta söker vi:

Du kommer att ingå i ett härligt team med högt tempo och ha varierande arbetsdagar. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en gymnasial utbildning inom el/automation och/eller flerårig praktisk erfarenhet och vana av att arbeta inom tillverkningsindustrin.

Som person är du en noggrann och självständig problemlösare med skinn på näsan som arbetar väl i samarbete med andra. Detta ställer krav på att du har en hög social kompetens. Du värdesätter hög kvalitet och söker ständig förbättring.

Du uttrycker dig väl i antingen svenska eller engelska, att förstå svenska i tal och skrift är ett krav. Du är lättlärd, har god datorvana och kan tillgodogöra dig teknisk dokumentation.

Krav:
  • Grundutbildning inom el/automation
  • Brinnande intresse för utveckling
  • Körkort
MERITERANDE:
  • Erfarenhet av digitala underhållssystem
  • Truckkort
  • kunskaper inom området mekanik
Låter det som att det är dig vi söker? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Santa Maria är idag Europas största smaksättningsföretag med drygt 900 anställda och fortsätter att växa. Santa Maria är en del av den finska livsmedelskoncernen Paulig, som har en stark inriktning på kaffe, etnisk mat och smaksättning och med råvaror ifrån hela världen.
Det är viktigt att du är i linje med Santa Marias värderingar nedan.
"Inom Paulig Group jobbar vi utifrån tre värderingar; Vara nyfiken, Växa tillsammans och Vilja vara bäst. Våra värderingar är grunden till allt vi gör. De utgör själva kompassen för vårt hållbarhetsarbete och ligger till grund för våra etiska principer, den uppförandekod som beskriver vårt förhållningssätt i frågor som rör etik och ansvar. De vägleder oss i att göra affärer på ett sätt vi kan vara stolta över."
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com