Underhållstekniker på dagtid sökes inom livsmedelsproduktion i Landskrona

Underhållstekniker på dagtid sökes inom livsmedelsproduktion i Landskrona

Har du erfarenhet av en liknande roll inom livsmedelsindustrin? Arbetar du på ett strukturerat och metodiskt sätt? Motiveras du av att arbeta mot ständiga förbättringar och utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren underhållstekniker på dagtid som har tidigare erfarenhet av livsmedelsindustrin. För att trivas i tjänsten är det centralt att du ständigt arbetar mot att effektivera olika processer samt aktivt arbetar i förebyggande syfte. Det blir även din uppgift att utbilda samt stötta resten av organisationen i det dagliga arbetet samt eventuella projekt eller förändringar. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Identifiera eventuella förbättringar i processer
  • Arbeta i förebyggande syfte samt ständigt utveckla detta arbete
  • Vara operatörerna behjälplig i underhållsarbetet samt eventuella problem med maskinerna
  • Regelbundet utbilda operatörerna
  • Delta i diverse tekniska och/eller processrelaterade projekt
  • Arbeta enligt företagets värderingar
  • Göra felsökningar
Detta söker vi:

För att vara lämplig för rollen ser vi att du har mycket goda underhållskunskaper samt relevanta färdigheter inom mekanik och/eller elektronik. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta i LEAN och CMMS. Vidare har du även arbetat i MS och API Pro Software eller motsvarande program.

Som person drivs du att konstant hitta nya, effektiva sätt att arbeta gällande att spara tid, pengar, material, energi samt andra resurser. Du är en strukturerad och metodisk person som alltid ligger steget före när det kommer till att vara proaktiv. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök redan idag, ansökningar behandlas löpande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com