Studenter sökes till livsmedelsproduktion i Landskrona!

Studenter sökes till livsmedelsproduktion i Landskrona!

Är du student och letar efter ett extrajobb att ha vid sidan av studierna? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i när det behövs? Vi söker dig som alltid arbetar noggrant i kombination med en hög effektivitet för uppdrag i Landskrona!

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Landskrona och arbetar inom livsmedelsbranschen och producerar diverse välkända produkter såsom bröd, kryddor och dylikt.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande inom livsmedelsproduktion som exempelvis packning av livsmedel och hantering av recept och dess ingredienser. Du kommer arbeta i team och arbeta nära med företagets olika avdelningar. Arbetet utförs utefter särskilda regler, riktlinjer och kvalitets standarder som är av högsta vikt att följa och ta hänsyn till.

Arbetstiderna är varierande måndag till söndag och du bör vara flexibel och ha förmågan att täcka av och hjälpa till där där det behövs. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och få arbetet gjort.

Arbetsuppgifterna innebär delvis:
- Övervakning av linjen
- Åtgärda eventuella fel som uppkommer i produktionen gällande linje och produkt
- Stötta upp i blandning av ingredienser
- Ta emot och fördela varor
- Följa siffror och andra digitala riktlinjer

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställda av oss som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba upp till heltid i sommar. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, Komvux eller liknande och vi ser gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier och studerar på minst 50%.

Du är flexibel och anpassningsbar och kan arbeta minst 2-3 pass (2 vardagar minimum) i veckan utöver dina studier och upp till heltid under sommar och jul.

Som person vill du ständigt utvecklas och anser dig själv vara en problemlösare. Du har inga problem med att komma med nya idéer och ta egna initiativ.

Du täcker av där det behövs och har inga problem med att vara flexibel och anpassa dig efter de uppgifter som behöver genomföras.

Du är en lagspelare och vill tillsammans med dina kollegor nå era gemensamt uppsatta mål. Du eftersträvar god kontakt med dina medmänniskor och har inga problem med att samarbeta med olika typer av människor.

Personlig lämplighet är viktigare än erfarenhet - driv och nyfikenhet räcker långt!

På arbetsplatsen är säkerhet att högsta vikt och du behöver därmed ha förståelse för och respektera de regler och riktlinjer du lär dig på arbetsplatsen.

Krav:
- Flytande svenska i tal och skrift
- Minst 1 år kvar av dina studier
- B körkort och tillgång till bil för att snabbt ta dig till jobbet alternativt cykelavstånd

Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se