Junior underhållstekniker sökes till välkänd kund i Landskrona!

Junior underhållstekniker sökes till välkänd kund i Landskrona!

Har du ett tekniskt intresse och söker nya utmaningar? Har du en utbildning och/eller erfarenhet inom området samt ett starkt kvalitetsfokus kan du vara helt rätt person!

Information om uppdraget:

Som underhållstekniker är dina främsta arbetsuppgifter att sträva efter en effektiv och välfungerande produktion. Dina arbetsuppgifter är avhjälpande såväl som förebyggande underhåll av maskinerna. Vidare kommer du att hantera automatiserade processer inom säkerhetssystem samt arbeta tätt ihop med produktionen och vara aktiv inom både utveckling och problemlösning.

Ditt arbete är operativt "hands on". Du arbetar på en hög kvalitativ nivå samt med att öka effektiviteten i produktionen.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

StudentConsulting är ansvariga för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli direkt anställd av kund.

Detta söker vi:

Du kommer att ingå i ett härligt team med högt tempo och ha varierande arbetsdagar. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en gymnasial utbildning inom el/automation och/eller praktisk erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsindustrin. Vi söker dig som vill växa och utvecklas i rollen.

Som person är du en noggrann och självständig problemlösare med skinn på näsan som arbetar väl i samarbete med andra. Detta ställer krav på att du har en hög social kompetens. Du värdesätter hög kvalitet och söker ständig förbättring.

Du uttrycker dig väl i antingen svenska eller engelska, att förstå svenska i tal och skrift är ett krav. Du är lättlärd, har god datorvana och kan tillgodogöra dig teknisk dokumentation.

Krav:
  • Grundutbildning inom el/automation
  • Brinnande intresse för utveckling
  • Körkort
MERITERANDE:
  • Erfarenhet av digitala underhållssystem
  • Truckkort
  • kunskaper inom området mekanik
Låter det som att det är dig vi söker? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com