Ekonomiassistenter sökes inför höstens möjligheter i Landskrona!

Ekonomiassistenter sökes inför höstens möjligheter i Landskrona!

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt längre erfarenhet inom området? Brinner du för siffror och att tillsammans med ditt team nå gemensamt uppsatta mål? Då har vi spännande uppdrag framöver för dig!

Information om uppdraget:

Som ekonomiassistent hos våra kunder kommer du att arbeta med bearbetning av fakturaunderlag och förberedelser av fakturor, kund/leveratörsreskontra, stötta teamet med den löpande bokföringen och finnas behjälplig vid månadsbokslut.

Meriterande är även om du tidigare har arbetat med följande:
  • Löpande bokföring
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Inbetalningar
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Scanning
StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. För att kunna prestera i våra kommande roller är det centralt att du är noggrann, strukturerad och lättlärd.

Du är även en person som är trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig i ditt arbete. Du behöver ha förmågan att kunna anpassa dig efter regler och riktlinjer. Du är även en person som är trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig i ditt arbete och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad och driven och har en positiv inställning.

Krav:
  • Du har gymnasialutbildning samt erfarenhet inom området alternativt eftergymnasial utbildning.
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
  • Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Välkommen med din ansökan för att få chansen inom våra kommande roller inom ekonomi!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com