Arbetsvilliga studenter sökes för spännande uppdrag i Landskrona!

Arbetsvilliga studenter sökes för spännande uppdrag i Landskrona!

Är du student och letar efter ett extrajobb att ha vid sidan av? Är du flexibel och inte rädd för att hugga i när det behövs? Vi söker sig som alltid arbetar noggrant i kombination med en hög effektivitet för uppdrag i Landskrona!

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Landskrona och arbetar inom livsmedelsbranschen.
Arbetsuppgifterna kommer vara varierande inom packning av livsmedel och hantering av recept och dess ingredienser. Du kommer arbeta i team och arbeta nära med företagets olika avdelningar. Arbetet utförs utefter särskilda regler, riktlinjer och kvalitets standarder som är av högsta vikt att följa och ta hänsyn till.

Arbetstiderna är varierande måndag till fredag och du bör vara flexibel och ha förmågan att täcka av där det behövs. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och få arbetet gjort.

Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande och vi ser gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en optimistisk lagspelare och inte har några problem med att hugga in där det behövs. Du studerar på minst 50% med åtminstone 1 år kvar.

Du är flexibel och anpassningsbar och kan arbeta minst 2-3 pass i veckan utöver dina studier.

Som person vill du ständigt utvecklas och anser dig själv vara en problemlösare. Du har inga problem med att komma med nya idéer och vara innovativ genom att använda din fantasi.

Du täcker av där det behövs och har inga problem med att vara flexibel och anpassa dig efter de uppgifter som behöver genomföras.

Du är en lagspelare och vill tillsammans med dina kollegor nå era gemensamt uppsatta mål. Du eftersträvar god kontakt med dina medmänniskor och har inga problem med att samarbeta med olika typer av människor.

På arbetsplatsen är säkerhet att högsta vikt och du behöver därmed ha förståelse för och respektera de regler och riktlinjer du lär dig på arbetsplatsen.

Krav:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Minst 1 år kvar av dina studier
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet inom lager/produktion/livsmedel
  • Truckkort och erfarenhet av att köra truck
  • Datorkunskap i Excel, AX, Word och Outlook.
Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com