Produktionsberedare sökes till Stainless Constructions

Produktionsberedare sökes till Stainless Constructions

Tjänstebeskrivning

Är du en ansvarstagande, strukturerad och noggrann person? Drivs du av att jobba i ett högt tempo på ett företag med högt i tak? Då kan du vara produktionsberedaren vi söker till Stainless Contructions i Landskrona.

Som produktionsberedare på Stainless Constructions erbjuds du en omväxlande och utmanande roll. I tjänsten kommer du jobba i nära samarbete med övriga medarbetare och vara länken mellan marknad, konstruktion och produktion. I arbetet kommer du kalkylera och upprätthålla offerter till kund, samt utifrån kundens ritningsunderlag bereda jobbet från datasystem till produktion. Vidare kommer du att jobba mellan inköp och konstruktion med uppföljning av materielbehov.

I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:
  • Arbeta med framtagning av beredning för de produkter som skall tillverkas
  • Utföra offerter mot kund samt produktspecifikationer.
  • Arbeta i AutoCad och Bysoft samt i affärssystemet Monitor.
  • Medverka i planering med övriga medarbetare inom produktionen.
Som medarbetare på Stainless Contructions kommer du vara delaktig i en expansiv resa framåt. Tillsammans med ett glatt gäng kommer du besitta en viktig roll i ett företag där samarbetsförmåga och social kompetens värderas högt.

Krav på person

Tjänsten som produktionsberedare till Stainless Constructions passar dig som är initiativtagande, stresstålig och självgående. Vidare besitter du ett strukturerat och analytiskt arbetssätt. Som person är du driven och trivs med att jobba operativt, högt som lågt i en organisation med fokus på samarbete. Vi ser det som mediterande om du besitter gymnasie- eller högskoleutbildning inom teknik- och produktion eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen som produktionsberedare ser vi att du har:
  • Arbetslivserfarenhet inom plåt eller annan legotillverkning.
  • Datorkunskap, mediterande med tidigare erfarenhet inom AutoCad samt Bysoft.
  • Vana av att arbeta i affärssystem, där tidigare arbete i Monitor är meriterande.
  • Förståelse för produktionsteknik och beredning.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du är en positiv lagspelare med humor som med rätt inställning sätter laget före jaget.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00- 16.30, med möjlighet till flex
Plats: Landskrona

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på carolin.ericsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 1 juli 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stainless Constructions i Landskrona AB är ett familjeägt företag inom plåtindustrin. Med hjälp av modern utrustning och yrkeskunnig personal hittar vi rätt lösningar för våra kunder. Verksamheten finns i Landskrona. Bolaget har 16 anställda och omsätter cirka 20 miljoner.

Sökord: beredning, produktion, AutoCad, teknik