Field Sales Installer i Landskrona

Field Sales Installer i Landskrona

Vi växer och söker nu dig som älskar försäljning och har en händig ådra!

Sector Alarm har växlat upp och nyligen lanserat en helt ny organisation inom företaget – Field Sales Installer! Tjänsten grundar sig i att våra kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen av Sector Alarm, genom att de får samma kontaktperson hela vägen från sälj - till installation! Här skapar vi starka och långvariga relationer så att vi kan säkerställa kundens trygghet i många år framöver.

I rollen utmanas du i att ta fullständigt ägarskap över ditt arbete. Här är det bara du och din prestation som påverkar hur månadslönen blir, eller hur nöjda kunderna är med din service. Vi stöttar dig med en trygg anställning med kollektivavtal, fast grundlön och kontinuerlig coachning för att du ska nå resultat – resten är upp till dig!

I rollen som Field Sales Installer kommer du bland annat:
  • Ta ägandeskap och ansvara för kund från A till Ö. Du jobbar både med nykundsbearbetning och installation av vårt larmsystem.
  • Genomföra kundanalyser, behovsanalyser, arbeta med merförsäljning och rådgivning på ett professionellt och pålitligt sätt.
  • Arbeta praktiskt i form av att installera larm efter kontraktsskrivning.

Du börjar arbetsdagen hemifrån och med din fullt utrustade tjänstebil tar du dig runt ute på fält till potentiella kunder och erbjuder ett kundmöte, vilket sedan genomförs hemma hos kund. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag, 12:00-21:00

Vad krävs för att lyckas i denna roll?

Vi tror på att rätt attityd och en vilja av stål trumfar det mesta - men för den här rollen ligger tyngden i försäljning! Att mätas och jobba mot uppsatta mål är så pass viktigt för att du ska trivas att det är krav från ditt håll. I vilken form du har skaffat dig den erfarenhet är mindre viktigt för oss, det är vad du har uppnått som räknas!

Du behöver uppfylla dessa tre grundkrav
  • Inneha B-körkort, manuell växellåda
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i både tal och skrift

Vad kan vi erbjuda dig?

Den här rollen startar med en gedigen introduktion och kontinuerlig utbildning, allt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas! Med fokus på försäljning varvas teori och praktik med coacher innan du ger dig ut på fält. Givetvis får du även utbildning i våra larmsystem och hur de installeras.

Utöver detta har vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Malin Forser, 0738 61 94 10 / malin.forser@sectoralarm.se.
Mer info
Kontaktperson hanna_parsson
Telefon 031-809530
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 11 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.