Underhållstekniker till Santa Maria

Underhållstekniker till Santa Maria

Kort om tjänsten

Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta med industriellt underhåll. Vill du arbeta på ett spännande företag som ligger i framkant inom teknisk utveckling och satsar kontinuerligt för att stärka sin position på marknaden, t ex genom en hög investeringstakt i sin maskinpark. Trivs du i en bred och omväxlande roll där arbetsuppgifterna huvudsakligen innefattar reparationer, förebyggande underhåll och förbättringsarbete på företagets produktionslinjer. Då kan det vara dig vi söker till vår kund Santa Maria med placering i Landskrona. Tjänsten gäller en direktrekrytering till kund.

Om verksamheten

Paulig grundades 1876 när Gustav Paulig startade sitt företag i hjärtat av Helsingfors. Företaget är familjeägt än idag. Paulig erbjuder kaffe, matkoncept, kryddor, växtbaserade produkter och snacks. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold & Green och Poco Loco. Paulig har verksamhet i 13 länder och omsättningen uppgick till 907 miljoner euro 2018. Koncernen har 2.130 anställda. www.pauliggroup.com

Mer om tjänsten

Som underhållstekniker på Santa Maria blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter följande:
 • Arbeta med och utveckla företagets förebyggande underhåll, vara delaktig vid tekniska förbättringar, processrelaterade projekt samt framtida investeringar.
 • Felsöka och åtgärda mekaniska fel och avbrott i processen, arbeta med hållbar utveckling och ny teknik.
 • Stötta företagets operatörer i underhålls- och maskinrelaterade frågor samt kontinuerligt utbilda personal
 • Rapportera fel och utfört arbete i företagets underhållssystem
Villkor:

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Landskrona
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 07.00-15.30.

Din profil

Kvalifikationer:
 • Erfarenhet av förebyggande underhållssystem och breda kunskaper kunskaper i mekanik och hydraulik
 • Erfarenhet av LEAN-tillverkningsmiljö
 • Erfarenhet av svets, svarv och fräs
 • Du behärskar svenska i tal och skrift och kan göra dig förstådd på engelska.
 • Grundläggande datakunskaper
Meriterande:
 • Relevant utbildning
 • Truckkort, liftkort samt utbildning för Heta Arbeten är önskvärt.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är strukturerad, kommunikativ och samarbetsinriktad. Dessutom är du lösningsorienterad och trivs med att arbeta med ständiga förbättringar och underhåll. Du tar gärna egna initiativ och trivs med att driva och slutföra dina projekt. Att du är nyfiken, ställer upp och vill stanna och utvecklas tillsammans med företaget långsiktigt ser vi som en självklarhet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Venera Rinidoni
Telefon 042 38 64 61
Område Landskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.