Maintenance Coordinator

Maintenance Coordinator

Kort om tjänsten

Santa Maria AB söker en Maintenance Coordinator till sin verksamhet i Landskrona. Vill du vara med och utveckla underhållsarbetet i en modern produktionsverksamhet som pågår dygnet runt? Har du erfarenhet av effektivt och strukturerat underhållsarbete? Är du dessutom en jordnära och närvarande ledare som stöttar och utvecklar ditt team? Då kan detta vara jobbet för dig!

Idag finns 85 medarbetare vid Santa Marias anläggning i Landskrona. Som Maintenance Coordinator ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp verksamhetens underhållsaktiviteter. Du tar fram och inför underhållstrategier för att säkerställa och förbättra tillgänglighet i produktionsutrustningen, och som en del i detta driver du vidareutvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet. Till din hjälp har du 9 medarbetare som du också har personalansvar för. Du rapporterar till Technical Engineering Manager, och du ingår i ledningsteamet för Engineering. Tjänsten är tills vidare och på dagtid.

Om verksamheten

Santa Maria AB är en del av Paulig Group. Paulig grundades 1876 när Gustav Paulig startade sitt företag i hjärtat av Helsingfors. Företaget är familjeägt än idag. Paulig erbjuder kaffe, matkoncept, kryddor, växtbaserade produkter och snacks. Företagets varumärken är Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold & Green och Poco Loco. Paulig har verksamhet i 13 länder och omsättningen uppgick till 907 miljoner euro 2018. Koncernen har 2.130 anställda. www.pauliggroup.com

Mer om tjänsten

Dina övergripande arbetsuppgifter som Maintenance Coordinator innebär att:
  • Ta fram och införa underhållsstrategier
  • Driva den fortsatta utvecklingen av det förebyggande underhållsarbetet
  • Säkerställa säkerhet vid underhållsaktiviteter och i produktion
  • Leda och utveckla underhållsgruppen och gruppens medarbetare
  • Samverka med leverantörer av utrustning och tjänster
  • Säkerställa tillgång på reservdelar
  • Ta fram förslag och underlag för investeringar
  • Leda och medverka i förbättringsprojekt
  • Utvärdera KPI:er för underhåll och i anslutning till det planera åtgärder
  • Ansvara för budget och hantera fakturor
Din profil

I rollen som Maintenance Coordinator är det ett krav att du har erfarenhet av underhållsarbete i en producerande verksamhet med höga tillgänglighetskrav. Har du arbetat i en skiftgående verksamhet och inom livsmedelsindustrin är det en fördel. Du vill gärna vara med och utveckla arbetssätt och metoder, och du är van att agera tillsammans med kolleger och medarbetare nära och i den praktiska verksamheten. Du vet vad LEAN-konceptet innebär, och du har gärna praktisk erfarenhet av att ha arbetat med LEAN. Din datorvana är god, och du ser underhållsystemet som ett självklart hjälpmedel och verktyg i arbetet.

Som person är du nyfiken, drivande och konstruktiv. Du har ett gott ordningssinne, och du har ett systematiskt angreppssätt. Som ledare är tydlig och kravställande samtidigt som du är stödjande och uppmuntrande. Du är bra på att samarbeta, och du är lyhörd och kommunikativ.

Du behärskar svenska i tal och i skrift, och du kan även förstå och göra dig förstådd på engelska.

Ansökan

Välkommen att söka ett utvecklande och omväxlande arbete i en spännande verksamhet! Du söker tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (7 dagar kvar)