Redovisningsansvarig till HSB Landskrona

Redovisningsansvarig till HSB Landskrona

HSB Landskrona är ett fullserviceföretag på bostadsmarknaden och arbetar bl a med teknisk och ekonomisk förvaltning av framförallt bostadsrättsföreningar. Vi är marknadsledande inom vårt verksamhetsområde och vår förvaltningsvolym uppgår till ca 4 000 lägenheter och lokaler.

Är du genuint intresserad av redovisning och vill du arbeta i en bred och betydelsefull roll där du får ett helhetsansvar? Motiveras du av att vidareutveckla arbetssätt och verksamhet? Då är rollen som redovisningsansvarig på HSB Landskrona något för dig.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du ansvarar i denna roll för konsolidering av HSB Landskronas dotterbolag och för koncernens redovisning och rapportering samt arbetar aktivt med utveckling av processer, rutiner och internkontroll. Ditt ansvar innefattar även det som superuser i affärssystemet Agresso. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Månads-, tertial- och årsbokslut
  • Intern och extern rapportering
  • Månads- och tertialvis projektredovisning
  • Momsdeklaration för koncern och dotterbolag
  • Hantering av likvida medel och korttidsplaceringar
Lämplig bakgrund

Vi ser att du är utbildad inom ekonomi, antingen som civilekonom eller redovisningsinriktad eftergymnasial utbildning, och att du har en god erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Din erfarenhet får gärna vara från en liknande verksamhet och erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller projektredovisning är meriterande. Du är väl bevandrad vad gäller affärssystem och Excel och har såväl erfarenhet som intresse när det kommer till förbättring och utveckling.

Du är trygg i dig själv och arbetar på ett ansvarsfullt, självständigt och drivande sätt för att leverera resultat. Du är en engagerande och kommunikativ lagspelare med god problemlösningsförmåga som prestigelöst tar dig an ditt arbete, har styr på såväl detalj som helhet och som trivs med en föränderlig arbetsmiljö. Att söka information och att ha många kontaktytor är något du trivs med och som faller dig naturligt och du har ett förhållningssätt som inkluderar såväl förmågan att stödja som att ifrågasätta. Du uppskattar en arbetsplats där det är högt i tak och där beroendet av den enskilda medarbetarens kunskap och erfarenhet är stort.

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar HSB Landskrona med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 0704-715913. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.