Lageroperatör sökes till Unisport

Lageroperatör sökes till Unisport

Vi på Unisport arbetar med alltifrån konstgräs och sporthallsinredning till padelbanor och utegym. Vi har en egen tillverkning som möjliggör unika och kundanpassade lösningar utifrån våra kunders specifika behov. För att vi ska kunna fortsätta leverera våra lösningar till våra kunder och växa ytterligare behöver vi en person som kan hjälpa oss med det - det är här du kommer in i bilden.

Tjänsten är placerad i Landskrona, Skåne.

Som lageroperatör hos Unisport jobbar du med inleveranser, utleverenser, lastning, lossning, plockning och packning av order som består av bland annat konstgräs och sportutrustning med mera samt bokning av transporter. Du kommer jobba tillsammans med kollegor som är drivna och motiverade och där kvalitet i det som utförs har högsta prioritet.

Vi söker dig som är professionell i din roll både externt och internt. Du har lätt att skapa och vidareutveckla goda relationer, är utvecklingsorienterad och noggrann. Du har förmågan att överblicka och förstå din rolls betydelse i företaget så att vi kan leva upp till och överträffa våra kunders förväntningar. Vi vill att du som söker tjänsten ska vara händig, flexibel, tekniskt lagd och kunna läsa specifikationer. Vi värdesätter dig som både samarbetar väl och kan arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Krav:
  • B-Körkort. Körkortsbehörighet C och BE anses meriterande.
  • Truckkort A och B behörighet
  • Datakunskap
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi ser positivt på om du har kunskaper om något eller några av följande:
  • ADR-utbildning
  • C-körkort eller högre
Vi erbjuder dig att vara en viktig del i ett framgångsrikt företag som just nu står inför en mycket spännande utveckling.

Vill du vara med på resan?

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst".

Sista ansökningsdatum är 2019-11-30, men tillsättning kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ange referenser i din ansökan.

Önskar du ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta Kim Nielsen (Lageransvarig Landskrona), kim.nielsen@unisport.com eller Greger Nordberg (Lagerchef), greger.nordberg@unisport.com

Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

Om oss
Unisport AB är Sveriges ledande leverantörer av konstgräs, sportgolv, sporthallsinredningar, sportutrustning, läktarsystem, multisportanläggningar, etc. I Sverige har vi verksamheter i Ängelholm, Landskrona, Stockholm, Göteborg, Kalmar och Ånge. Vi är totalt ca 170 anställda i Sverige. Vi ingår i företagsgruppen Unisport-Saltex som har motsvarande verksamheter i Danmark, Finland, Norge och Skottland. Läs mer på https://www.unisport.com/sv
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (34 dagar kvar)