Sales Manager till spännande utvecklingsföretag i Landskrona

Sales Manager till spännande utvecklingsföretag i Landskrona

Har du ett brinnande intresse för odling och lantbruksnäring och trivs i en miljö där du få ta del av den senaste forskningen? Är du en jordnära relationskapare med god kommunikativ förmåga? Då kan detta vara din nästa utmaning! Maribo Hilleshög i Landskrona söker nu en Sales Manager med ansvar för den svenska marknaden.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Sales Manager ansvarar du initialt för att bygga den svenska sockerbetsmarknaden med målsättningen att i framtiden utöka ansvaret till fler marknader i Skandinavien. Du arbetar för att skapa goda relationer genom täta kontakter inom sockerindustrin med fokus på odlarföreningen, försöksinstituten samt betodlarna i Sverige. Genom att anordna odlarmöten, seminarier och fältdagar för betodlare och rådgivare inom näringen samt delta på mässor och lantbruksdagar arbetar du aktivt för att nå ut till berörda i branschen. I rollen som Sales Manager arbetar du nära marknadsavdelningen i Danmark men har även kontakt med berörda medarbetare globalt.

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i den här rollen förväntar vi oss att du har följande kvalifikationer:
  • Minimum 5 års erfarenhet inom näringen eller annan gedigen erfarenhet av lantbruk
  • Utbildad lantmästare/agronom
  • Intresse och kunskap av växtodling och/eller sockerbetsodling
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Erfarenhet av att ta fram marknadsmaterial samt goda kunskaper presentationsteknik
Meriterande kvalifikationer:
  • Erfarenhet av försäljning, gärna med koppling till lantbruk eller lantbruksnäring
  • Kunskap inom marknadsföring, traditionell eller digital
  • Erfarenhet av att vara konsult/rådgivare från privata rådgivningsnätverket HIR
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en god kommunikativ- och relationsskapande förmåga samt ett genuint intresse av att bygga relationer. Vidare är ett intresse och en nyfikenhet för att lära och utvecklas i rollen av betydelse för att på sikt utveckla Hilleshögs kontakter mot marknaden på ett nyskapande och modernt sätt. Att vara jordnära och prestigelös i kontakt med potentiella samarbetspartners samt trygg och lugn i din personlighet är egenskaper som efterfrågas samt att vara en god brand ambassador för varumärket på den svenska marknaden.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande ansök därför så snart som möjligt.

För information:
I den här rekryteringen samarbetar MariboHilleshög med Randstad. Kontaktperson är Mikaela Hutzelmann, 0768-554059 alternativt mikaela.hutzelmann@randstad.se.

Om MariboHilleshög:

MariboHilleshög är resultatet av en sammanslagning av två välkända och dedikerade varumärken på den globala marknaden för sockerbetsfrö, Maribo och Hilleshög.

MariboHilleshög grundades den 1 oktober 2017 och är idag en strategisk affärsenhet i DLF-koncernen, ett globalt fröföretag med huvudkontor i Danmark och 1150 anställda i 20 länder.

Idag arbetar mer än 300 anställda inom enheten dedikerad till sockerbetsfrö, med avels- och utsädesproduktion i Danmark, Sverige, Italien, Frankrike och USA. Den tidigare Hilleshögenheten i Landskrona, är basen för FoU verksamheten i MariboHilleshög och går under namnet MariboHillesHög Research AB.

Varumärkena marknadsförs separat i mer än 35 länder och har totalt mer än 200 års erfarenhet inom utsädesverksamhet med fokus på sockerbetsutsäde.

Den amerikanska verksamheten Hilleshog Seeds är baserad i Longmont, Colorado - där både fröfabriken och FoU-verksamheten är placerade.

Den europeiska fröförädlingen sker huvudsakligen i Italien och Frankrike. I USA sker fröförökning i Oregon, och ytterligare bearbetning av fröet ligger i Longmont, Colorado.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Hutzelmann Persson
Telefon 0768554059
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.