INDUSTRIELEKTRIKER TILL PRENAD I LANDSKRONA

INDUSTRIELEKTRIKER TILL PRENAD I LANDSKRONA

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi nya medarbetare till vår avdelning i Landskrona för att utföra uppdrag till nya och befintliga kunder. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Tjänsten som industrielektriker innefattar att du självständigt ska utföra installations- och/eller automationsuppdrag samt övrigt driftunderhåll åt Prenads kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Du har erfarenhet från industri och arbetar självständigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström, styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Det gör att vi tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31 augusti 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Mikael Walls
Serviceledare
070- 482 60 42

Mats Cedervall
Avdelningschef
0418 - 43 75 03
Mer info
Kontaktperson Mikael Walls, Serviceledare
Telefon 070- 482 60 42
Område Landskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (30 dagar kvar)