Driven Supply Planner till Oatly

Driven Supply Planner till Oatly

Tjänstebeskrivning

Är du en driven person som brinner för supply chain, produktionsplanering och effektivisering? Trivs du i en roll med många kontaktytor och vill vara en del av en nytänkande organisation med roliga utmaningar? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som Supply Planner till Oatly.

Beskrivning av arbetsuppgifter
För Oatlys räkning söker vi nu en Supply Planner med start omgående och arbete året ut med placering i Landskrona. Då företaget är i en mycket expansiv fas finns stora möjligheter till övertagande och/eller direktrekrytering av kund. Tjänsten innebär att utifrån givna prognoser genomföra och utveckla produktionsplaneringen. Arbetet genomförs utifrån målet att optimera totalkostnad och samtidigt säkerställa leveranssäkerhet till interna och externa kunder.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Tillsammans med en annan kollega ansvar för huvudplanering av produktion samt överlämnande av plan till produktion
  • Huvudplanering av produktion hos externa produktionspartners och koordinering av basmaterial till dessa
  • Bidra till förändring inom produktions- och materialplaneringsprocessen, framförallt utveckling av arbetsmetoder som leder till förbättringar/effektiviseringar
  • Uppföljning och sammanställning av nyckeltal, såsom leveranssäkerhet, produktionskapacitet och planerad produktion vs. utfall
  • Ansvar för att tillgänglighet och lagernivå av färdig produkt ligger på optimala nivåer med rätt produkt och produktmix.
  • Löpande kontering och kontroll av fakturor inom ansvarsområdet
Tjänsten passar dig som trivs i en organisation som ständigt verkar för att förbättra och effektivisera sina processer och sitt arbetssätt. Oatly är inne i en expansiv fas och erbjuder dig en roll en organisation med stor marknadstrovärdighet i kombination med nytänkande och driv

Krav på person

Vi söker dig som med fördel är högskoleutbildad, lämpligen inom logistik eller motsvarande. Du kan också ha inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt, exempelvis genom praktisk erfarenhet. Det är ett krav att du har minst ett års erfarenhet av huvudplanering i produktion och erfarenhet av processer inom supply chain kopplat till ERP.

För att lyckas i rollen som Supply Planner krävs vidare:
  • Generell IT-kompetens och god vana av arbete i Excel
  • Meriterande om du tidigare har arbetat i Dynamics AX (Axapta)
  • Mycket goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
  • Förbättringsdrivet och målinriktat arbetssätt
I din roll som Supply Planner kommer du att ha mycket kontakt med parter såväl inom som utanför organisationen. Det är därför av stor vikt att du har hög social kompetens och förstår vikten av god service och tydlig kommunikation.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Supply Planner.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Året ut, med möjlighet till överrekrytering
Arbetstid: Kontorstid, flextid
Plats: Landskrona

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 0733-537504.

Sökord: Supply chain, supply planner, produktion, produktionsplanering, logistik

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk

sökord: truckförare, lager, orderplock
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 okt (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oatly finns av en enda anledning: vi vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Oatly grundades på 90-talet efter att forskare vid Lunds Universitet gjort den revolutionerande upptäckten att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, perfekt anpassad för människor. Idag är metoden patenterad och vi arbetar hängivet vidare med vår uppgift: att förbättra både enskilda individers och hela planetens välbefinnande med ett produktsortiment som hämtar sin kraft från svensk havre. Med huvudkontor i Malmö och produktions- och utvecklingsanläggning i Landskrona har Oatly södra Sverige som hemmaplan. Oatly-varumärket finns i fler än 20 länder i Europa och Asien.