Customer Service Representative till Oatly

Customer Service Representative till Oatly

Tjänstebeskrivning

Är du en serviceinriktad lagspelare med erfarenhet av processer inom Customer Service eller Supply Chain? Vill du arbeta i en organisation som genomsyras av teamwork och nytänkande? Då kan tjänsten som Customer Service Representative på Oatly vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
För Oatlys räkning söker vi nu en Customer Service Representative året ut med placering i Landskrona. Då företaget är i en mycket expansiv fas finns stora möjligheter till förlängning och/eller övertagande av kund.
I denna tjänst ansvarar du, utifrån givna kundbeställningar, för att säkerställa leveranssäkerhet till både interna och externa kunder. Du arbetar med hög servicenivå för att uppnå optimal totalkostnad och effektivitet.

Dina primära arbetsuppgifter är:
  • Kundorderhantering på avsedd marknad
  • Lagerberäkning, transportbokning och leveransplanering
  • Skapande och hantering av skeppnings- samt i förekommande fall tulldokument
  • Uppföljningar och sammanställningar såsom, leveranssäkerhet gentemot kund på ansvariga marknader
  • Kontering och kontroll av fakturor inom ansvarsområdet
Tjänsten passar dig som trivs i en organisation som ständigt verkar för att förbättra och effektivisera sina processer och sitt arbetssätt. Oatly är inne i en expansiv fas och erbjuder dig en roll en organisation med stor marknadstrovärdighet i kombination med nytänkande och driv.

Krav på person

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete med kundservice/ordermottagning och/eller Supply Chain. Du har hög social kompetens, servicekänsla och arbetar såväl analytiskt som strukturerat.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Högskoleutbildning, med inriktning mot logistik eller motsvarande är meriterande men relevant erfarenhet kompenserar utbildning
  • Generell IT-kompetens och vana av arbete i Excel
  • Tidigare erfarenhet av något ERP-system, meriterande med Dynamics AX (Axapta)
  • Mycket goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Customer Service Representative.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Minst året ut, men goda möjligheter till förlängning/överrekrytering
Arbetstid: Kontorstid, flextid
Plats: Landskrona

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 0733-537504.

Sökord: Customer Service, logistik, supply chain

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk

sökord: truckförare, lager, orderplock
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Oatly finns av en enda anledning: vi vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Oatly grundades på 90-talet efter att forskare vid Lunds Universitet gjort den revolutionerande upptäckten att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, perfekt anpassad för människor. Idag är metoden patenterad och vi arbetar hängivet vidare med vår uppgift: att förbättra både enskilda individers och hela planetens välbefinnande med ett produktsortiment som hämtar sin kraft från svensk havre. Med huvudkontor i Malmö och produktions- och utvecklingsanläggning i Landskrona har Oatly södra Sverige som hemmaplan. Oatly-varumärket finns i fler än 20 länder i Europa och Asien.