Supply Chain Manager till världsledande företag

Supply Chain Manager till världsledande företag

Är du en fena på Supply Chain Management och vill ta nästa kliv i karriären? Har du erfarenhet inom produktionslogistik och vill utvecklas vidare som ledare? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som Supply Chain Manager!

Beskrivning av arbetsuppgifter:
För kunds räkning söker vi en Supply Chain Manager för en spännande tjänst i nordvästra Skåne. Vår kund är ett globalt teknologiföretag som utvecklar tekniska produkter, lösningar och tjänster inom många olika marknader. Rollen som Supply Chain Manager är ny på siten och du kommer ges stor möjlighet att vara med att vidareutveckla verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att planera, leda och följa upp det dagliga arbetet utifrån företagets målsättningar. Vidare har du som Supply Chain Manager det strategiska ansvaret för supply chain aktiviteter, där du coachar och leder medarbetare både i det dagliga arbetet såväl som i det löpande förbättringsarbetet.

Du kommer till exempel att arbeta med följande:
 • Planera, leda och säkerställa en hög kvalitet, produktivitet och säkerhet för produktionen/lagerverksamheten i nära samarbete med lagerchef
 • Säkerställa operativt utförande av produktionsplanering och utförande och komplettering av masterdatahantering
 • Förbättra varutillgängligheten, optimera lagervärdet och beställningsprocessen för komponenter och färdiga varor i nära samarbete med inköp/produktionsplanerare
 • I nära samarbete med sälj/marknad och kundservice optimera servicenivån och lagerhanteringen för att optimera försäljningen och en hög kundnöjdhet
 • Hantera nyckeltal för kvalitet, leverans och effektivitet utifrån företagets målsättningar och europeiska standarder samt ta fram rapporter för relevanta intressenter
 • Implementera förbättringsplaner och aktiviteter för att optimera materialflödet
 • Fullt personalansvar - leda och coacha medarbetarna i gruppen. Inköp, tillverkning och lager.
 • Budgetering och uppföljning
Du erbjuds en stimulerande nyckelbefattning på ett bolag som servar kunder på den nordiska marknaden men ingår i en större koncern. Arbetsplatsen präglas av mycket energi, glädje och prestigelöshet. Vidare finns en stor kompetens inom koncernen där du kommer ingå i ett nätverk av andra Supply Chain Managers för utbyte av kunskap och erfarenheter. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets regionala ledningsgrupp.

Vi söker dig som:
Är en utvecklingsbenägen och coachande ledare med potential att ta nästa kliv i karriären. Du är kund- och marknadsorienterad (B2B), förstår trenderna och behoven inom supply chain som en av de viktigaste konkurrensfördelarna för tillväxt. Du har med fördel en bakgrund inom industrin med både produktion och lagerhållning. Som person är du målinriktad och kommunikativ samt har lätt för att entusiasmera din omgivning. Vidare har du en stark analytisk ådra, ser helheten och är en god problemlösare som har en förmåga att utveckla både människor och processer. Likväl som du inte är rädd att hugga tag där det behövs.

För att lyckas i rollen som Supply Chain Manager söker vi dig som stämmer in på följande:
 • Examen från högskola eller universitet inom relevant område såsom Supply Chain Management, logistik, produktionsteknik, ekonomi etc.
 • Ca 5-års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Supply Chain och produktionslogistik
 • Erfarenhet av LEAN och löpande förbättringsarbete
 • Vana av att arbeta i projektform
 • Mycket goda kunskaper i MS Office - i synnerhet Excel
 • Meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller annat likvärdigt ERP-system
 • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
 • Tjänsten ställer krav på hög flexibilitet initialt med flertalet resdagar varje månad
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Supply Chain Manager. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom en värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Förtroendetid, 8-17
Plats: Landskrona

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Karolina Björkander på 073-353 75 39. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: supply chain manager, operations manager, logistikchef, logistikansvarig, logistik, produktionslogistik, lager, varuflöde
Mer info
Kontaktperson Karolina Björkander
Telefon 0733537539
Område Landskrona
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.