Kundservicechef med säljinriktning

Kundservicechef med säljinriktning

Parjett är full service provider inom fysiska och digitala kommunikationslösningar. Vi är en väletablerad verksamhet med en unik och modern produktionsmiljö och vår produktportfölj innehåller naturligtvis också e-tjänster som e-fakturor, e-arkiv, e-post, SMS, digitala brevlådor och vi tar därmed ansvaret för kundens hela kommunikation.

I rollen som kundservicechef har du försäljnings- och personalansvar för kundservice-teamet. Du är en chef och ledare som med passion sprider energi och driver affärer. Med engagemang och affärsdriv ska du leda gruppen så att de lyckas och når framgång! Du ska bygga en dynamisk säljdriven kultur som sprider service och stolthet, såväl internt som externt. Du rapporterar direkt till VD och kommer ingå i ledningsgruppen på Parajett. Du ansvarar för kundserviceteam på 12 personer och din placering är på kontoret i Landskrona.

För att lyckas i rollen som kundservicechef har du viljan att nå framgång tillsammans med dina kollegor. Med ödmjukhet och kvalitetstänk i allt du gör är du generös med din kunskap och du driver gruppen strukturerat utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser gärna att du har rätt inställning till att driva ett förändringsarbete med ett nytänkande tillvägagångsätt. Stor vikt ligger även på att supporta vårt säljarteam.

Vi söker dig som:
  • Har ett par års dokumenterad ledarerfarenhet med fullt personal- och budgetansvar
  • Har erfarenhet av att driva ett förändringsarbete
  • Har förmåga att bygga goda långsiktiga relationer både intern och externt
  • Är entusiasmerande och drivs av att arbeta nära ditt team
  • Har ett stort affärsmannaskap
Vi erbjuder dig:
  • Ett attraktivt arbete i en central roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer
  • Ett spännande företag med innovativa och unika kundlösningar
  • Ett utvecklande och stimulerande arbete med mycket frihet under ansvar
  • En möjlighet att bygga och utveckla en framgångsrik säljkultur
Har du det som krävs för att lyckas hos oss i denna roll ser vi fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza, på tel: 0760-00 18 10 eller via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

På Parajett löser vi våra kunders kommunikationsbehov i såväl tryckt som digital form. Alla beståndsdelar som ingår i modern kommunikation hanterar vi inom de egna väggarna. Parajett är både det moderna IT-företaget och det erfarna grafiska företaget som har funnits sedan 1906.Nyskapande, kvalitet och engagemang utgör grunden för vår kreativitet för att ständigt hitta nya lösningar. Huvudkontoret med produktionsanläggning är beläget i Landskrona och vi finns representerade med egna kontor i Stockholm och med produktion i Oslo.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 21 juni (1 dag kvar)