Parajett söker Försäljningschef Sverige

Parajett söker Försäljningschef Sverige

Är du en inspirerande, innovativ och hårt engagerad ledare som motiveras av att utveckla säljorganisationer genom människor och affärer? Har du dessutom erfarenhet från att leda i förändring genom tydlighet och en målstyrd approach? Ja då kan vi ha jobbet för dig!

Parajett är en full service provider inom fysiska och digitala kommunikationslösningar och vi tar ansvar för kundens hela kommunikation. Våra duktiga medarbetare, med hög kompetens och lång erfarenhet, erbjuder kunderna unika möjligheter att utveckla sina affärer genom smart, välriktad och effektiv kommunikation.

Detta familjeägda bolag grundades 1906 och är idag 140 anställda i koncernen med huvudkontor i Landskrona. Utöver HK finns även försäljningskontor samt produktion i Stockholm och Oslo. Till Landskrona söker vi nu en driven och erfaren försäljningschef.

Arbetsbeskrivning
Som försäljningschef har du ansvaret för att leda försäljningsarbetet i Sverige för säljorganisationen som idag omfattas av ett KAM-team i Stockholm och ett i Landskrona tillsammans med innesäljare, kundsupport och projektledare i Landskrona.

Rollen innebär att utveckla de olika delarna inom säljorganisation och med detta ingår naturligt alltifrån sambesök/coachning/måluppföljning till ägandeskap av ett antal KAM-konton. Din uppgift kommer att vara att med entusiasm och tydlighet inspirera och stärka vår säljorganisation till att självständigt utveckla och arbeta med försäljning/merförsäljning.

Du blir en del av ledningsgruppen och förväntas här bidra med dina erfarenheter och personlighet. Som person har du nära till det operativa men har också en bra känsla för det strategiska arbetet.

Vem är du?
Du är en trygg och resultatorienterad säljledare som arbetar med målstyrning på ett tydligt och strukturerat sätt. Du har en positiv grundinställning och ser hellre möjligheter än problem. Kommunikation är något du trivs bra med, oavsett om det är med kunder eller internt. Teamet står i fokus för dig, även om varje individ behöver lyckas för att nå gruppens totala mål. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Innehav av B-körkort är ett krav.

Din bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet av en "förändringsresa" med goda och påvisbara resultat. Att du arbetat som försäljningschef i ett antal år ser vi som nödvändigt för att lyckas i rollen. Du brinner för en vinnande säljkultur som du gärna sprider till dina medarbetare. Att nå mål är för dig en självklarhet och att överträffa dem är en "trigger". Din branschbakgrund är för oss mindre viktigt. Däremot är det din personlighet som vi fokuserar på.

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke som kan visa på branschens bredaste erbjudande. Du kommer, tillsammans med övriga i ledningen, ha möjlighet till stor påverkan till vår framgång. Just nu är vi inne i en förändringsfas och om du lockas av att få vara med och göra skillnad och omsätta dina idéer till handling kanske du är den vi söker!

Låter det intressant? Du är välkommen att skicka din ansökan redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark och ansvarig Excecutive Search Consult Tobias Falck. Vid frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Tobias Falck, e-post: tobias.falck@badenochandclark.se Vi kan inte ta emot ansökningar via e-post. Ansökan gör du via vår hemsida: www.badenochandclark.se
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (8 dagar kvar)