Skjutstativsförare sökes Landskrona/Helsingborg

Skjutstativsförare sökes Landskrona/Helsingborg

Om kunden
Nu söker Palm & Partners erfarna skjutstativförare på heltid för uppdrag i Landskrona och Helsingborg

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi erfarna truckförare för uppdrag på bland annat ett stort 3pl-lager i Landskrona. Du kommer främst att köra skjutstativ-truck vilket ställer krav på att du har erfarenhet av det sedan tidigare. Förutom truckkörning kan även andra arbetsuppgifter förekomma som: plockning, packning, in- och utleverans samt kontainertömmning. Tiderna är främst dagtid men det förekommer även tidig morgon och senare kväll. Som anställd i vår bemanning kan du bli uthyrd till ett flertal olika företag vilket ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Truckkort och körvana är ett krav.

Utbildning
Truckutbildning, Krav på B3 (skjutstativ).

Erfarenhet
Du ska ha erfarenhet av skjutstativ-truck. Ange i ansökan var och hur mycket du har kört.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel, har hög arbetsmoral och kan jobba i ett högt tempo. Du ska ha sinne för ordning, är lättlärd och har inga problem med tunga lyft. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.