CNC-operatör

CNC-operatör

Om kunden
Vår kund är verksam inom järnvägsindustrin, och tillverkar, underhåller, reparerar, monterar samt levererar system till tåg.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som CNC-operatör i denna roll kommer du arbeta med skärande bearbetning av detaljer till tågbromsar.

Du kommer arbeta med horisontella fleroperations maskiner, nya Makino maskiner med fanuc styrsystem och Fastems pallet system.

Arbetstiden är förlagd till ständig natt, Du går på söndag kväll och går av torsdag morgon.

Utbildning
Du som söker bör ha utbildning på minst gymnasienivå samt någon vidareutbildning inom verkstadsteknik eller CNC.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet från verkstadsarbete, tillverkande produktion, eller annan relevant teknisk erfarenhet.

Personliga kvalifikationer
Du som söker bör vara en nattuggla, eftersom arbetet är förlagd på ständig natt. Eftersom arbetet är mycket självständigt så bör du vara trygg i dig själv, självgående, lösningsorienterad samt att du tar stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt!

Trots det är det viktigt att du fungerar bra i arbetsgruppen, är samarbetsvillig och en kollega som ställer upp när det behövs!

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Skickas in omgående, då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt

Startdatum
Omgående, eller enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.