Truckförare med lageransvar

Truckförare med lageransvar

Om oss
Palm& Partners söker en truckförare/ lageransvarig på heltid för ett uppdrag i Landskrona!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som lageransvarig kommer en liten del av ditt arbete vara av administrativ karaktär. Den största delen av dina arbetsuppgifter kommer innefatta praktiskt lagerarbete så som truckkörning, conteinertömning samt in- och utlastning. Truckkort för motviktstruck är därför ett krav.

Erfarenhet
  • Truckvana
  • Truckkort B1
  • Kunskaper i bokningssystemet Unifaun (meriterande)
Personliga kvalifikationer
Vi söker en mångsidig lagerarbetare med erfarenhet av truckkörning och administration. Som person är du driven, flexibel och stresstålig. Du har en hög arbetsmoral och föredrar att arbeta självständigt då du till den största delen kommer att arbeta ensam. Andra egenskaper vi värdesätter är en känsla för service och ansvar.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.