Snabblärda truckförare sökes till Kund i Landskrona

Snabblärda truckförare sökes till Kund i Landskrona

Nu söker Palm & Partners truckförare med tempo och hög arbetsmoral.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi lagermedarbetare till vår kund i Landskrona för truckkörning. Du som söker har god arbetsmoral, är effektiv och noggran. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stress.

Som anställd i vår bemanning kan du bli uthyrd till ett flertal olika företag vilket ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Truckkort är ett krav, körkort och tillgång till bil är meriterande.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har erfarenhet av orderplock och allmänt lagerarbete sedan tidigare, men det är ännu viktigare att du kan arbeta flexibla tider, är snabblärd och arbetar effektivt.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel, social och har hög arbetsmoral. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och effektiv. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Startdatum
Omgående
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 sept (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.