Skifttekniker till livsmedelsproduktion i Landskrona

Skifttekniker till livsmedelsproduktion i Landskrona

Har du ett brinnande intresse för teknik och drivs av att hitta hållbara lösningar?

Vi har ni fått i uppdrag att rekrytera en ny kollega till en underhållsavdelningen i en livsmedelsproduktion i Landskrona.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
I rollen som skifttekniker kommer du i huvudsak att arbeta med att hitta lösningar i syfte att maximera den tekniska tillgängligheten. Du kommer att arbeta i hela förädlingskedjan där du ska kunna göra felsökningar vid driftstopp och åtgärda problem, samt byta ut och reparera delar av maskiner.
Arbetstiderna är förlagda 5-skift.

Utbildning

Gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot el och automation är ett krav

Erfarenhet
Meriterande är om du har;
Maskinutbildning och erfarenhet av tillverkningsproduktion
Grundläggande kunskap om automation (PLC) och el.
Erfarenhet av processutrustning och förpackningsmaskiner
Utbildning för Heta Arbeten
Erfarenhet av datoriserat underhållssystem (arbetsorder, FU och reservdelshantering)
Erfarenhet av produktions-, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöprocesser (ISO, BRC m.fl)
Tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin

Personliga kvalifikationer
För att trivas med detta uppdrag ska du vara serviceinriktad, strukturerad, ha god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. Du är initiativrik och fattar beslut på saklig grund. Du har lätt för att samarbeta och ta kontakt med kollegor på olika avdelningar, detta är en förutsättning för vår gemensamma framgång.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Startdatum
Omgående.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Landskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.